To je to što me zanima!

Guardiola: Ne prođe dan da ne pomislim kako bih mogao otići

Pep Guardiola otkrio je kako ne namjerava provesti čitavu karijeru na klupi istog kluba. Španjolski stručnjak priznao je da će, ako izgubi motivaciju napustiti Barcu
Vidi originalni članak

Trener aktualnih europskih, ali i španjolskih prvaka Pep Guardiola otkrio je kako nije siguran da će zauvijek ostati na klupi Barcelone.

- Ne prođe dan, a da ne pomislim kako bih mogao otići - izjavio je Pep Guardiola.

Trener Barcelone priznao je kako mu odgovara takav odnos s klubom i kako ne bi htio biti vezan dugoročnim ugovorom.

- Ne želim znati da sam na dugo vrijeme obvezan jednom klubu. Ovako imam više motivacije i bolje radim svoj posao - istaknuo je Guardiola.

- Želi biti slobodan i odlučivati o svojoj budućnosti. Kad bih se vezao ugovorom na više godina osjećao bih se sputano. A najgore od svega bilo bi mi biti prisiljen ostati  negdje gdje mi se ne sviđa. Ne mogu ni zamisliti da započnem projekt duži od godine dana - naglasio je stručnjak na klupi Katalonaca.

- Nema to veze s igračima i klubom. Momci koje treniram nevjerojatni su. Pomalo im i zavidim jer bih htio biti na njihovom  mjestu. Ponekad se još uvijek osjećam kao igrač - bio je pomalo nostalgičan Guardiola koji je već s 25 godina znao da će nakon nogometne karijere biti trener.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ping-pong 08.10.2011.

    Ne prođe dan da ne poželim gledati tekmu Barcelone.

  • ronaldo-united 08.10.2011.

    Slusajte vi sviiiiiii--1 je Ferguson..2 je Mourinho..3 Bilic..hvala,dovidenja.......................

  • JunFan 08.10.2011.

    Da je Bilić trener Barce, ispali bi iz Primere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare