To je to što me zanima!

Guardiola poludio na suca, je li United zabio gol iz zaleđa? 'Ovo je najgora odluka u povijesti'

Rashford je očito trčao prema lopti prije nego što ju je pokupio Bruno Fernandes i zabio gol za izjednačenje. Cijeli otok priča o kontroverznoj odluci koja bi mogla odlučiti ovosezonsku Premier ligu
Vidi originalni članak

Manchester United izašao je kao pobjednik iz mančesterskog derbija nakon pobjede od 2-1 protiv Cityja. Najprije je Jack Grealish u 60. minuti zabio za vodstvo Cityja, ali 'crveni vragovi' su stigli do preokreta golovima Brune Fernandesa i Marcusa Rashforda. 

Posebno je kontroverzan bio prvi gol kojeg je zabio Fernandes u 78. minuti za izjednačenje. Casemiro je poslao loptu prema naprijed, a Rashford je bio u zaleđu. Međutim, napadač Uniteda nije dirao loptu, ali ju je djelomično zagradio tijelom prije nego što je kontrolu lopte preuzeo Fernandes.

Sporni gol pogledajte klikom OVDJE.

- Da Rashford nije gradio loptu, Ederson bi je uspio odnijeti. Rashford se nije zaustavio štiteći loptu sve dok je nije preuzeo Fernandes i zabio. Ovo je najgora odluka u Premiershipu ikad, i imat će ogromnu ulogu u lovu na naslov prvaka - napisao je engleski novinar Jordan Elgott.

Gol je najprije poništen od strane pomoćnog suca, ali nakon pregleda VAR-a sudac Stuart Attwell priznao je pogodak uz objašnjenje da Rashford nije utjecao na igru...

 

- Pa, Rashford je u zaleđu, Bruno Fernandes nije. Pravilo je pravilo, Rashford je bio u zaleđu i omeo je našeg golmana i stopere. Tako je kako je, znamo gdje igramo, sucima je teško na ovim stadionima - rekao je razočarani Pep Guardiola (51) nakon utakmice.

City je još uvijek na drugom mjestu u Premier ligi, ali španjolskog stratega svakako muči činjenica da su u posljednje pet utakmice pobijedili na samo dvije.

Arsenal sada ima pet bodova prednosti uz jednu utakmicu manje, a trećeplasirani United zaostaje samo bod za gradskim rivalom. Guardiolu, ipak, neće previše mučiti ako City ne osvoji ligu...

- Generalno ne žalim za ničime. Boli me briga ako ne osvojimo Carabao kup ili Premier ligu. Pokušat ćemo, ali boli me briga kada momčad dobro igra - komentirao je trener Cityja.

- Puno je bodova još uvijek u igri i moramo igrati za njih. Moramo biti dobri u svakoj utakmici -  zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • gnojna družina 15.01.2023.

    Unitedvac sam ali ivo je zalede ko kuca. Utjecao je na igru i bok.

  • mqxi 15.01.2023.

    kako igrate baš mi je drago šta se izgubili dosadan nogomet možda je vrijeme da odeš iz kluba

  • TheKop10 14.01.2023.

    Tko o čemu, Guardiola o poštenju! Pametnome dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare