To je to što me zanima!

Guardiola: S ovakvim načinom igre nemamo šanse s Realom

Možda sam i ja napravio pogrešku jer nismo nastavili igrati sa sastavom koji je bio uspješan, ali ne želim da rotacija momčadi bude izgovor, rekao je Pep Guardiola
Vidi originalni članak

Ako ćemo ovako igrati, onda zaista nemamo šanse protiv Reala, rekao je njemačkim novinarima Pep Guardiola nakon jučerašnjeg poraza od Borussije (0:3). A Bayern je u toj utakmici igrao jako slabo, posebno u fazi obrane u kojoj je vladao kaos.

- Čestitke Borussiji na pobjedi, ali u prvom dijelu nismo pronašli pravu igru. A i u drugom poluvremenu nam je nešto nedostajalo. Dosad smo bili odlična momčad defenzivno, a to jučer nismo pokazali, rekao je Guardiola i dodao:

- Možda sam i ja napravio pogrešku jer nismo nastavili igrati sa sastavom koji je bio uspješan, ali ne želim da rotacija momčadi bude izgovor.

Bayern tri utakmice zaredom ne zna za pobjedu u Bundesligi, otkako su osigurali naslov, igrači Bayerna igraju bez motiva.

- Svi znamo da je Bayern dobra momčad, ali nismo to pokazali protiv Borussije. Moram pronaći način da motiviram igrače.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 13.04.2014.

    Očito je što se desilo, pustili su im

  • zekica 13.04.2014.

    S pravom se boj Pep, skinut će ti Real skalp.. još ako Ronaldo bude spreman .. kako god, očekuje te paklenih 180 minuta.

  • Majstorsmora_2 13.04.2014.

    mozda i dobro dosao poraz prije Reala, kako god to zvucilo. sad ce ih probudit ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare