To je to što me zanima!

Gubila je set i 5-1, no spasila je meč-loptu i ušla u polufinale

Rumunjka Simona Halep bila je konopcima, no okrenula je već izgubljeni meč protiv Eline Svitoline i pobijedila 3-6, 7-6, 6-0. Za finale će igrati protiv Čehinje Karoline Pliškove
Vidi originalni članak

Elina Svitolina u ponedjeljak se izvukla nakon što je gubila 5-2 u trećem setu od Petre Martić. Dva dana kasnije Ukrajinki se dogodilo isto što i hrvatskoj tenisačici.

Svitolina je protiv Simone Halep vodila 6-3 i 5-1, no uspjelo je to izgubiti. U 'tie-breaku' drugog seta imala je meč-loptu, no Rumunjka se izvukla i iz te situacije.

U trećem setu Svitolina je potonula te je bez otpora izgubila 6-0. Meč kakav se ne gubi baš često, ali u tenisu je tako, dok ne dobiješ posljednji poen nije gotovo.

Suparnica Halep u polufinalu Roland Garrosa bit će Karolina Pliškova. Čehinja je u četvrtfinalu slavila protiv Francuskinje Caroline Garcije 7-6(3), 6-4. 

Čeka nas zanimljiv meč jer i Rumunjka i Čehinja mogu nakon pariškog turnira postati prva tenisačica svijeta. Pliškovoj je dovoljna pobjeda protiv Halep, dok Rumunjka za prvo mjesto na WTA ljestvici mora osvojiti Roland Garros.

Drugi par polufinala su Jelena Ostapenko i Timea Bacsinszky.  

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Yassa 07.06.2017.

    namještaljka za kladaru

  • roundtrain 07.06.2017.

    Bravo Elina! Eliminirala si onu groznu Srbijanku Martić, pobijedila ovaj meč i pobjeđuješ u finalu!

  • user_204031 07.06.2017.

    Ova Halep mi se ne svidja iz samo jednog razloga - zato sto je smanjila sise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare