To je to što me zanima!

Gustafsson: Baš volim kad se nogomet igra na ovoj razini

Gledali smo ih uživo tako da znamo dosta o njihovoj momčadi. Atmosfera će sigurno biti odlična i volim kad se nogomet igra na ovoj razini jer srčanost dođe do izražaja. Spremni smo, rekao je trener Hajduka
Vidi originalni članak

Od posljednje utakmice imali smo dugu pauzu od devet dana. Trenirali smo jako dobro i spremni smo za Primorac. Ovakve utakmice morate pobijediti kako bi dostigli cilj, a to je osvojiti trofej, rekao je trener 'bilih' Jens Gustafsson uoči utakmice protiv Primorca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk u Makarskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica počinje u utorak u 17 sati na gradskom stadionu 'Kazimir i Silvijo" u Biogradu na Moru u okviru Hrvatskog nogometnog kupa.

Primorac se inače natječe u 3.HNL Jug te je u dosadašnjih pet odigranih utakmica osvojio sedam bodova. 

- Gledali smo ih uživo tako da znamo dosta o njihovoj momčadi. Atmosfera će sigurno biti odlična i volim kad se nogomet igra na ovoj razini jer srčanost dođe do izražaja. Spremni smo - kazao je pa nastavio:

- Situacija u momčadi je odlična. Igrači koji su bili ozlijeđeni se polako vraćaju na teren. Dva igrača sigurno neće igrati Josip Posavec i Samuel Emem Eduok. 

Posljednju utakmicu Hajduk je odigrao 12. rujna kada je u gostima pobijedio Istru 1961 s 3-1. Gustafsson je zajedno sa svojim stručnim stožerom nastojao iskoristiti ovaj period za dodatno uigravanje.

- Uvijek puno treniramo, to je ono što radimo i u čemu moramo biti dobri. Ako želimo trofej moramo svaki dan puno trenirati - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DenisKešić 20.09.2021.

    Gustafson voli kad se skinu goli

  • pišemistinu 20.09.2021.

    Vi ste u stanju i od njih izgubiti...

  • Ne molat! 20.09.2021.

    buhahahhahahahahahha to je vaša razina ili Tobol....hahhahahahhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare