To je to što me zanima!

Guti: Ronaldo nije dorastao zadatku u velikim utakmicama

Guti Hernandez posljednji je u nizu koji se uključio u vječnu debatu, Cristiano Ronaldo - Messi. Guti je spremno kritizirao zvijezdu svog nekadašnjeg kluba
Vidi originalni članak

Guti Hernandez, bivši igrač Real Madrida, sada u redovima Beşiktaşa obrusio se na Cristiana Ronalda optuživši ga za slabe izvadbe u velikim susretima.

- Cristiano je sjajan igrač i čovjek je odluke u mnogim utakmicama, ali u velikim utakmicama nije dorastao zadatku za razliku od Messija koji je dokazao da je - komentirao je nekadašnji igrač 'kraljevskog kluba'.

 - Najbolji igrači su oni koji u utakmicama visokog intenziteta, najtežim utakmicama, odigraju najbolje – rekao je Guti, koji je ponikao u omladinskom pogonu Reala zajedno uz Raula i Ikera Casillasa, ali je danas vratar španjolske reprezentacije jedini preostao predstavnik klupske omladinske škole.

- Nismo puno marili za mlade igrače i trošili smo više novca za nove igrače umjesto na stvaranje novih. Jako me žalosti danas vidjeti samo Casillasa u momčadi - osvrnuo se na svoje dane u Realu.

- Real mora prevaliti još dio puta da bi dostigao Barcelonu. U slučaju otvorene igre protiv Barcelone imali bi jako malo šansi za pobjedu - završio je svoju rasparvu o dvjema suprotstavljenim stranama, Cristianu Ronaldu i Messiju, te njihovim klubovima.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • DavorBrnjetić 01.07.2011.

    pogledaj te samo finale barca manchester nije ništa pokazao

  • frenky18 30.06.2011.

    a zbilja je ronaldo u utakmicama protiv barce bio neprimjetan, a i onda kad bi mu lopta došla u noge reagirao je poput nekog neiskusnog klinca, dugo se namještao i kad bi puknio promašio bi ceo futbal

  • ar28 30.06.2011.

    ma dajem testise na panj da je ovo izmisljen clanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare