To je to što me zanima!

Gužva na vrhu: Celta svladala Villarreal, sustigla Real i Barçu

Prevelik hendikep za Villarreal bio je igranje cijelog drugog poluvremena s igračem manje. Celta ga je pobijedila 2-1 i poravnala se na čelu s Realom i Barcelonom...
Vidi originalni članak

Celta Vigo i dalje nastavlja s nevjerojatnim izdanjima u ovosezonskoj Primeri. Na gostovanju kod donedavnog lidera Villarreala nebeskoplavi su pobijedili 2-1 i bodovno se izjednačili s Real Madridom i Barcelonom (18) na vrhu ljestvice.

Celta je povela u 41. minuti krasnim golom Fabiana Orellane s 20-ak metara. Početkom nastavka Éric Bailly dobio je drugi žuti karton i dodatno otežao posao "žutoj podmornici".

Uspio je domaćin izjednačiti preko Denisa Suáreza, koji je sretno zabio u 68. minuti, no ne i sačuvati pozitivan rezultat.

U posljednjim trenucima osnovnog dijela utakmice Nolito je odbijanac od prečke s desetak metara iskosa poslao u mrežu i donio svojoj momčadi petu pobjedu u osam kola.

Primera, 8. kolo:

  • Villarreal - Celta Vigo 1-2 (Suárez 67' / Orellana 41', Nolito 90')

Statistiku utakmice Villarreal-Celta pogledajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 19.10.2015.

    Celta je prošle sezone bila u sredini ljestvice a ove kako izgleda bi mogla konurirati za naslov, samo ako sada ne upropaste sve sa prodajom igrača...

  • rzbrzotrz 18.10.2015.

    Primera je čudo od lige! 80% utakmica s užitkom se može gledati. Celta? Možda još tri četiri kola izdrži u ovom ritmu, ali za svaku pohvalu je njihov učinak do ovog dijela prvenstva..

  • Adminigovna 18.10.2015.

    ova godina je nasa..vamos celta

Komentiraj...
Vidi sve komentare