To je to što me zanima!

Gvardiolov djed slavi rođendan, a roditelji godišnjicu: 'Joškova pobjeda bila bi nam najveći dar'

Ma nemam riječi za opisati ponos i sreću koju osjećam. Moj mali Joško na ponos je cijeloj obitelji, stvarno smo presretni što ga imamo, kaže Gvardiolova baka Milka
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (20) osvaja nogometne stručnjake i fanove iz utakmice u utakmicu. Nevjerojatna je lakoća kojom igra hrvatski stoper, a zbog koje mnogi ni ne vjeruju da ima tek 20 godina.

Joško, danas nogometaš njemačkog Leipziga, odrastao je na zagrebačkim Srednjacima, no korijene, zapravo, vuče sa zadarskog područja, baš kao i Luka Modrić, Dominik Livaković i Martin Erlić. Joškov je otac, naime, odrastao u Novigradu, no ne istarskom, već onom 30-km udaljenog od Zadra, 500-injak mještana.

- Joška se sjećam još kao dječačića kad je trčao ovdje po stepenicama. Uvijek je bio otvoren, spreman razgovarati, a posljednji put smo se sreli ovoga ljeta na jednoj ribarskoj feštici. Mislim se neki dan kako je prebrzo odrastao, već je čovik i po - govori Mate Paštrović, prvi susjed obitelji Gvardiol, prenosi Zadarski list.

 

Joškovi baka Milka i djed Zvonko žive u Novigradu, a baka je, dakako, preponosna na svog unuka.

- Ma nemam riječi za opisati ponos i sreću koju osjećam. Moj mali Joško na ponos je cijeloj obitelji, stvarno smo presretni što ga imamo.

Zanimljivo, upravo kada igraju Hrvatska i Belgija u četvrtak, djed Zvonko ima rođendan, a Joškovi roditelji, pak, godišnjicu braka! Kako bi samo legla na sve i pobjeda Hrvatske...

SRETNO MATI I VATRENIMA Obećanje navijača: Ako Vatreni osvoje zlato, idem pješice od Katra do Trga bana Jelačića TOMISLAV GLOBAN ZA 24SATA: Hrvatska ima 72 posto šansi da prođe i favorit je za prvo mjesto OBUČENA U KOCKICE VIDEO Kakav doček! Pogledajte u kakvoj je 'pili' Kolinda stigla kod hrvatskih navijača u Katar

- Joškov djed, a moj suprug Zvonko slavi svoj okrugli osamdeseti rođendan, a roditelji našeg Joška godišnjicu braka, tako da bi nam pobjeda svima bila dar za veliku obljetnicu - kaže baka Milka i dodaje:

- Zove me često, a i jako voli doći u Novigrad. Vjerujem kako je pred njim blistava budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare