To je to što me zanima!

Gvardiolov kapetan propustio je utakmicu s Unionom iz Berlina zbog doniranja koštane srži

Iako je uoči donacije naglasio kako će učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti da ne propusti prvu utakmicu u sezoni, liječnici su mu preporučili deset dana odmora zbog čega je ostao na klupi
Vidi originalni članak

Willi Orban, mađarski reprezentativac i kapetan RB Leipziga, propustio je utakmicu s Union Berlinom zbog doniranja koštane srži nepoznatoj osobi.

- Bok, ljudi. Danas sam donirao koštanu srž koja će moguće spasiti nečiji život. Samo ovom donacijom osoba ima šanse za život, odnosno to joj je jedina nada - napisao je Gvardiolov kapetan pa dodao:

- Registrirao sam se kao potencijalni donor koštane srži još 2017., pa nisam dvojio ni sekunde kad sam dobio poziv da sam odgovarajuća osoba za donaciju koštane srži osobi u potrebi.

VATRENI U BUNDESLIGI Juranović pobijedio Gvardiola, Union prati Bayern u stopu NAVIJAČI ODUŠEVLJENI Prepoznajete li ga? Na SP-u u Katru je postao miljenik nacije

Iako je uoči donacije naglasio kako će učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti da ne propusti prvu utakmicu u sezoni, liječnici su mu preporučili deset dana odmora zbog čega je ostao na klupi, no trebao bi biti spreman za gostujući ogled kod Wolfsburga (18. veljače) i susret osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Bez Orbana u sastavu, Leipzig je doživio prvi poraz (1-2) nakon gotovo pet mjeseci te je pao na peto mjesto na tablici Bundeslige.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nkdz-vk 12.02.2023.

    Svaka cast !

Komentiraj...
Vidi sve komentare