To je to što me zanima!

Gvardiolu visi Liga prvaka, trener ga izvadio u 33. minuti!?

Bila je to utakmica za zaborav, kako za Leipzig, tako i za Joška Gvardiola koji je dvoboj završio u 33. minuti. Nije davao znakove nikakve ozljede, žuti karton dobio je u 10. minuti
Vidi originalni članak

Drugi poraz zaredom doživio je Leipzig u Bundesligi i više ne drži sudbinu u svojim rukama dva kola prije kraja. Izgubio je Leipzig kod Borussije Mönchengladbach 1-3 i za četvrtim mjestom, koje vodi u Ligu prvaka, i Freiburgom sada zaostaje jedan bod.

Embolo je zabio u 17. minuti za vodstvo domaćina, izjednačio je Nkunku u 36., dok je Hofmann u sudačkoj nadoknadi prvog dijela vratio vodstvo Borussije.

Šansa se gostima ukazala kada je crveni karton u 64. dobio Elvedi, no u 77. Hofmann je potvrdio tri boda za Borussiju.

Bila je to utakmica za zaborav, kako za Leipzig, tako i za Joška Gvardiola koji je dvoboj završio u 33. minuti. Nije davao znakove nikakve ozljede, žuti karton dobio je u 10. minuti, a vjerojatno mu je sudac oprostio drugi žuti u 21. minuti nakon gaženja protivnika. Trener je Tedesco procijenio je da bi prevelik rizik bio ostaviti ga u igri.

Sreće nije bilo ni za Hrvata u redovima frankfurtskog Eintrachta Kristijana Jakića koji je izgubio u Leverkusenu. Bayer je do bitne pobjede u borbi za Ligu prvaka stigao pobijedivši 2-0 golovima Paulinha i Schicka.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • MisterMartin 03.05.2022.

    Joško je najbolji mladi stoper na svijetu, a vi vaše bajke pričajte nekom drugome

  • 03.05.2022.

    Najjači!! Sadašnjost i budućnost hrvatske repke, zapovjednik obrane! Joško 💙💪💪🇭🇷

  • no sleep 03.05.2022.

    Propo ko uljanik

Komentiraj...
Vidi sve komentare