To je to što me zanima!

Győr zbog bankrota raspustio momčad, Zvezda želi Ibáñeza

Omaleni Argentinac Luis Ibáñez, koji je do prošle zime bio član Dinama, traži novi klub nakon što je mađarski Győr proglasio bankrot. Jako je zainteresirana Zvezda
Vidi originalni članak

Hoće li simpatični Argentinac Luis Ibáñez, kojega su posjetitelji Dinamove internetske stranice uvrstili u najbolju jedanaestoricu "modrih" u posljednjih deset godina, krenuti stopama Milivoja Bračuna, Roberta Prosinečkog, Bore Cvetkovića i Gorana Jurića koji su igrali za Dinamo i Crvenu zvezdu?

Beogradski crveno-bijeli, naime, ozbiljno su zagrizli za hrvatskog zeta koji je ove zime iz Maksimira preselio u mađarski Győri. Ta mu se avantura i nije pokazala osobito uspješnom jer je klub nedavno bankrotirao i raspustio cijelu prvu momčad.

Klub s Marakane ima problema s pozicijom lijevog beka, a Ibáñez ne bi imao problema s prilagodbom jer odlično poznaje ovdašnji nogomet, jezik i mentalitet. No baš i nije voljan preseljenju u Beograd.

U igri za dovođenje 26-godišnjaka, koji je karijeru počeo u Boca Juniorsima, a osim Dinama kratko vrijeme bio u argentinskom Racingu, još je i belgijski prvoligaš Mechelen.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • knoro-6 23.06.2015.

    kurcem u čelo

  • AntiMamic1 23.06.2015.

    vrati se ti care nama na La Bomboneru najbolje,srcan si igrac i uvijek su te voljeli na Bomboneri ajde pakuj se i nazad vamossssssssss

  • torcida_dinamo 23.06.2015.

    da je severina ona bi se vrlo rado preselila u beograd

Komentiraj...
Vidi sve komentare