To je to što me zanima!

Pogledajte skandaloznu odluku suca zbog koje je Erling Haaland potpuno poludio: 'Koji k...c?!'

Pitanje je kako će reagirati Engleski nogometni savez - mogućnost dodatne kazne postoji, ali zasigurno bi izazvala još veću kontroverzu. Bilo kako bilo, ovim je bodom City izgubio vrh Premiershipa
Vidi originalni članak

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade kod rezultata 3-3 loptu je 'iskoprcao' Erling Haaland (23) i pritom bio fauliran, a sudac Simon Hooper (41) pokazao je prednost. Zatim je Norvežanin poslao loptu prema Jacku Grealishu (28) koji se sjurio prema golu. No, sudac je tad zaustavio igru. I tu su 'građani' naprosto 'poludjeli', a Haaland je zbog prigovora dobio i žuti karton.

Nakon što je sudac označio kraj, Haaland mu je i dalje imao što za poručiti:

VELIKI SUDAČKI PREVID VIDEO Nevjerojatno što su suci uzeli Cityju. Guardiola: Neću govoriti o suđenju kao Arteta

- Odj*bi - vikao je Norvežanin prema Hooperu, a na putu prema svlačionici se 'zakačio' i s protivnicima.

Po dolasku u svlačionicu je na društvenim mrežama i samo prokomentirao.

- Wtf - što bi na engleskom bilo 'what the f*ck', ili 'koji k*rac' na hrvatskom.

Pitanje je kako će reagirati Engleski nogometni savez - mogućnost dodatne kazne postoji, ali zasigurno bi izazvala još veću kontroverzu.

- Teško je kad vidite snimku. Sudac je odlučio zaustaviti igru nakon što je pustio prednost. Nakoon dodavanja zvižduk, ne razumijem. Haalandova reakcija je normalna, malo je razočaran. Čak bi i sudac, da igra za Manchester City, bio razočaran tim potezom. Ne želim ih kritizirati, ponekad izgubim glavu gledajući ih, ali ovdje ne želim komentirati. Nismo odigrali neodlučeno zbog njih - rekao je trener Cityja Pep Guardiola.

Bilo kako bilo, ovim je bodom City izgubio vrh Premiershipa te su sad tri boda iza Arsenala, a ovaj tjedan igraju se dva kola engleske lige.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 04.12.2023.

    "Bilo kako bilo, ovim je bodom City izgubio vrh Premiershipa te su sad tri boda iza Arsenala," Novinaru dva boda a ne tri !

  • 04.12.2023.

    A je ružan ovaj Haaland.

  • Kali12 04.12.2023.

    Sudac je igrao kladaru 6 golova na tekmi! 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare