To je to što me zanima!

Habazin se vratila u ring nakon godinu dana i došla do pojasa

Ivana Habazin (31) je na priredbi War on the Shore u Dubaiju pobijedila Gruzijku Nanu Čakvašvili. Gruzijka nije uspjela parirati našoj boksačici koja je posao završila u drugoj rundi
Vidi originalni članak

Prije godinu dana najbolja hrvatska boksačica izgubila je od Amerikanke Claresse Shields za naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji, a sada se pobjednički vratila u ring i došla do nove titule.

Ivana Habazin (31) je na priredbi War on the Shore u Dubaiju pobijedila Gruzijku Nanu Čakvašvili. Gruzijka nije uspjela parirati našoj boksačici koja je posao završila u drugoj rundi te osvojila pojas WBC Middle East prvakinje u velter kategoriji.

Pojas joj je uručila boksačka zvijezda i bivši prvak u poluteškoj kategoriji Amir Khan. Glavna borba večeri bila je ona između Amerikanke Layle McCarter koja je također pobijedila gruzijsku boksačicu, no zanimljivo, Habazin se trebala boriti protiv nje, ali taj meč na kraju nije dogovoren.

Ovo joj je bila 21. pobjeda u karijeri uz osmi nokaut, a ima i četiri poraza. Inače, Habazin je bivša svjetska prvakinja u velter i srednjoj kategoriji. Ovo joj je bio prvi meč nakon siječnja prošle godine kada se borila protiv neporažene Claresse Shields za pojas u supervelter kategoriji, ali Amerikanka je slavila jednoglasnom odlukom sudaca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jeep frik 11.04.2021.

    Bravo!!!👊

  • 11.04.2021.

    Svaka njoj čast, ali ja to ne mogu gledat,ženski boks.

  • Exterminator 11.04.2021.

    Super i čestitke Ivani ... šteta što nije koju kategoriju teža pa da imamo pravi Hrvatski spektakl Habazin - Hrgović !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare