To je to što me zanima!

'Hajdučka priča': Ivan Gudelj promovirao autobiografiju

'Iako su moji snovi naprasno prekinuti u naponu snage, ipak mogu reći kako sam ostvario dio svojih snova kada sam zaigrao sa uzorima Jerkovićem, Šurjakom...'
Vidi originalni članak

 U foajeu splitskog HNK danas je promovirana knjiga 'Hajdučka priča' - autobiografija legendarnog igrača Hajduka Ivana Gudelja, koju je zabilježio novinar Blaž Duplančić.

Gudelj je tragičnom igrom sudbine, u naponu snage, u 26. godini, kada su ga u svoje redove željeli dovesti brojni velikani europskog nogometa, obolio od hepatitisa i naprasno prekinuo karijeru, u kojoj je za Hajduk odigrao 362 utakmice.

- Iako su moji snovi naprasno prekinuti u naponu snage, ipak mogu reći kako sam ostvario dio svojih snova kada sam zaigrao za seniorsku momčad sa svojim uzorima Jerkovićem, Šurjakom..., te kada sam nešto kasnije uz bok Sliškoviću i braći Vujović donio jedan novi europski pečat Hajduku – rekao je Gudelj i dodao kako bi volio da njegova životna priča pronađe put do mladih, možda jednoga dana i kao filska priča.

Na promociju knjige došli su brojni Hajdukovi legendarni igrači, među njima najviše Gudeljevih suigrača, poput Sliškovića, braće Vujović, Krstičević... ali i onih nešto starijih i mlađih.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mario Boss 11.12.2010.

    eRepublik! igra strategije i znanja! Jedna od najvećih online igara! Pomozi Hrvatskoj da se obrani od protivnika! Srbija, Slovenija, Mađarska te njihovi saveznici prjete nam brisanjem države! Dodi i brani Hrvatsku! Budi vojnik ili civil, postani zapovjednik brigade ili postani biznismen! Otvori novine i piši o dnevnim zbivanjima! eRepublik jer HRVATSKA TE TREBA http://www.erepublik.com/en/referrer/Mario+Boss!!!

  • st1986 11.12.2010.

    šteta ovakvog igrača. Igrač koji je ima potpisan predugovor s Realom (prije ozljede) te je bio izabran u najbolju 11-u svijetskog prvenstva iako je Juga odigrala samo 3-4 utakmice.

  • ljubuski 11.12.2010.

    Svaka čast- bio je igračina koji je igrao srcem

Komentiraj...
Vidi sve komentare