To je to što me zanima!

Hajduk danas: Razdor u momčadi, kao i u salonima

Ulazak novih ljudi u Hajduk prouzročio je tektonske poremećaje na svim klupskim razinama, od terena, preko struke, sve do ureda
Vidi originalni članak

Svakim danom u klubu je sve više nezadovoljnih, koji ne mogu i ne žele prelaziti preko nepravde i nebrige. Pod izlikom upoznavanja sa stanjem poremećen je sustav upravljanja i nadzora, sportski rezultat najednom više nije prioritet, a klub razjedaju sukobi struja čiji se interesi preklapaju.
Tajni sastanci i nejasna politika vođenja uskoro bi mogli rezultirati izvanrednom skupštinom i novom, još dubljom krizom. Nije tajna da Jerkov i njegov stručni tim “nisu sjeli” dijelu skupštinara, koji bi ga rado smijenili, no on uživa bezrezervnu podršku vlasti.
Selektivnim isplatama plaća i ugovora dijelu igrača vodstvo kluba prouzročilo je nered i u svlačionici. Pojedini su igrači zaprijetili štrajkom pa se sumnja da su neki utakmicu protiv Rijeke odigrali “pod ručnom kočnicom”.

DOBRA VIJEST
Novo vodstvo odlučno je raščistiti financijsko stanje kluba, koji je, čini se, dužan više od prijavljenih 280 milijuna kuna.

LOŠA VIJEST
Nastavlja se osipanje u klubu, nakon Tomislava Ercega ostavku je podnio i Hajdukov odvjetnik Mate Peroš.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare