To je to što me zanima!

Hajduk dobio koncesiju na Poljud na idućih 30 godina

Želimo da u klub uđe što više malih dioničara, a o njima će ovisiti hoće li se organizirati, rekao je dopredsjednik skupštine Hajduka Mirko Klarić
Vidi originalni članak

Hitno sazvana press konferencija na Poljudu sugerirala je velike vijesti, no najveća vijest, kako će u petak grad Split potpisati Hajduku koncesiju nad Poljudom na rok od 30 godina, svijetlo dana ugledala je tek na kraju, neplanirano.
Prilično ljut među novinare se spustio dopredsjednik Skupštine Mirko Klarić, kako bi demantirao Andrićev odlazak u Tursku.
- Nema više rasprodaje igrača Hajduka, ni Andrić, ni bilo koji drugi temeljni igrač ne odlazi iz Hajduka, osim ako ne dobijemo ponudu od 10 milijuna eura. Vremena rasprodaje su prošla, za 500 tisuća eura bi pustili eventualno Pelaića. Preoblikovanje i radimo u cilju ozdravljenja Hajduka, želimo doći u poziciju da možemo takve ponude glatko odbijati - kazao je Klarić, koji je želio prenijeti i podršku vodstva kluba projektu Torcide ¨Hajduk - Dite puka¨
- Želimo da u klub uđe što više malih dioničara, a o njima će ovisiti hoće li se organizirati i na koji način će ući u strukture kluba. Torcidin projekt je samo jedan od načina okupljanja malih dioničara u cilju očuvanja temeljnih vrijednosti kluba. Mi se trudimo što više smanjiti postotke kontrolnih paketa vlasništva, kako bi trajno zaštitili temeljni kapital, sjedište i ime kluba - rekao je Klarić i dodao:
- Za promjenu sjedišta i imena Hajduka bit će potrebna "nemoguća većina".
Dopredsjednik Hajdukove skupštine vjeruje da su na redu bolji dani za Bile. Kako financijski, tako i rezultatski...
- Hajduk uskoro postaje solventan klub koji će sebi moći priuštiti igrača poput Cernata!

POLJUDSKE ČINJENICE
* Dugoročna koncesija nad Poludom povećava temeljni kapital Hajduka.
* U registar navijača Hajduk do četvrtka je upisano preko 5.000 članova.
* Torcida okuplja male dioničare kako bi aktivno sudjelovali u upravljanju klubom.
* Sjedište i ime kluba bit će trajno zaštićeni Statutom ŠDD

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare