To je to što me zanima!

Hajduk dobio novog glavnog skauta: Radio je u Juventusu

Dolaskom Christiana i prethodnim angažmanom voditelja Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna” Bore Primorca kompletirana je stručna križaljka Kluba, rekao je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović...
Vidi originalni članak

Lider hrvatskog prvenstva Hajduk dobio je pojačanje u stručnom stožeru. Novi pomoćnik sportskog direktora i voditelj skautske službe Hajduka postao je Talijan Christian Argurio (47). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je zamijenio na dužnosti dosadašnjeg glavnog skauta Marija Brkljaču koji je napustio klub tijekom ljeta nakon što mu je istekao ugovor. Pozicija pomoćnika sportskog direktora u Hajduku nije postojala skoro dvije godine. Tada je na tom mjestu bio sadašnji sportski direktor Saša Bjelanović koji je bio zamjenik Mariju Brancu.

Argurio je stigao iz Catanije gdje je obavljao funkciju sportskog direktora od 2016. godine. Radi se o renomiranom stručnjaku u talijanskom nogometu i čovjeku koji će sigurno sa svojim poznanstvima i sposobnostima pomoći Hajduku u budućnosti. Radio je prethodno u Messini kao sportski direktor, bio je skaut u Juventusu, Cataniji i Udineseu.

- Dolaskom Christiana i prethodnim angažmanom voditelja Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna” Bore Primorca kompletirana je stručna križaljka Kluba. Radi se o izuzetno stručnom i iskusnom profesionalcu koji je dugo radio u jednoj od najjačih liga svijeta. Bit će nam od značajne pomoći i veselimo se početku zajedničkog rada - kazao je sportski direktor Bijelih Saša Bjelanović.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mentalist1 28.09.2019.

    Sto mu se dogodilo? Zasto mu je karijera potonula do dna?

  • hyndaii 27.09.2019.

    Ovaj bi mogao ostati čak do ljeta iduće godine.Možda.

  • 27.09.2019.

    Talijanski strucnjak, koji nema nikakvih rezultata. Takvih ima i u Poganoj Vlaki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare