To je to što me zanima!

Hajduk dobio tri 'komada' od Domžala, a Ibra crveni

Pred oko 1200 gledatelja u Domžalama, Hajduk je izgubio od istoimene slovenske momčadi sa 3-1. Domžale su prošlu sezonu bile osme u prvenstvu
Vidi originalni članak

Hajduk je odigrao treću pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone i nije se proslavio. Pred oko 1200 gledatelja u Domžalama, izgubili su od istoimene slovenske momčadi 3-1. Domžale su prošlu sezonu bile osme u prvenstvu.
Hajduk je istrčao u sastavu: Subašić, M. Buljat, J. Buljat, Vejić, Strinić, Tomasov, M. Ljubičić, Andrić, An. Sh., Ibričić, Ah. Sh.
Domaći su poveli u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Gol je zabio Pekić. U 66. je već bilo 2-0 preko Šimunovića. Najbolji igrač Hajduka, Senijad Ibričić, dobio je izravni crveni karton 15 minuta prije kraja zbog grubog prekršaja. Oremuš je splitskoj momčadi donio nadu u 86., ali kratko je trajala s obzirom da je Krcić postavio konačan rezultat u posljednjoj minuti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_44083 30.06.2010.

    Stvarno,za Dinamo ste pisali za svaku pripremnu tekmu,a za Hajduk samo ovaj poraz...

  • Choly 30.06.2010.

    Boško fali ti mostar Zrinski !

  • DariojeNapusen 30.06.2010.

    a sta ste mislili da slovenci neznaju igrat? stvar je u tome sto one igraju sa mladim snaga a ne ko mi same crnce uvozimo a domaci decki nemogu dobit sansu.. -.-\'\'

Komentiraj...
Vidi sve komentare