To je to što me zanima!

Hajduk: Igor Tudor golom vratio Splićane u život

Igor Tudor i na travnjaku je potvrdio da je veliki dobitak za obezglavljeni Hajduk, kojem sve više nedostaje i samopouzdanja
Vidi originalni članak

Hajduk je u Osijeku vratio dobro raspoloženje u ove sezone ozbiljno uzdrmanu poljudsku tvrđavu. Koliko je “bijelima” trebala pobjeda svjedočilo je i slavlje igrača na terenu nakon što je Igor Tudor postigao gol na isteku sudačke nadoknade, u 93. minuti utakmice. Upravo je Tudor najveći dobitak za momčad. Vidi se da iz utakmice u utakmicu ulazi u staru formu.
- Stvarno se ni ne sjećam kad sam posljednji put zabio gol - priznao je Tudor.
Druga pobjeda zaredom u gostima posebno je razveselila aktualnog prvog čovjeka Hajduka Antu Nosića:
- Drago mi je najviše zbog Jarnija. Puno se pisalo kako je neiskusan, kako mu ne treba dati šansu. Pokazalo se ipak da je čovjek i trener na mjestu i da je zaslužio priliku - rekao je Nosić te pohvalio i povratnika Tudora:
- Vidjelo se koliko nam znači. On je naš stup obrane i ulijeva sigurnost suigračima. Eto, tek je odigrao dvije utakmice svih 90 minuta i već nam je donio pobjedu i to na teškom gostovanju.

TUDOR I SABLIĆ KONAČNO ZAJEDNO
Goran Sablić i Igor Tudor nakon oporavka od ozljeda napokon su zaigrali zajedno, a to se odmah osjetilo i na čvrstini Hajdukove obrane, što mogu posvjedočiti i osječki  napadači.

JARNI: BRAVO, MARIS!
Igrači Osijeka fokusirali su se na Kalinića, a Verpakovskis je to sjajno koristio, rekao je trener Jarni.
Latvijac je izborio mjesto u početnoj jedanaestorki. Od početka sezone nije spojio dvije cijele utakmice u nizu.

GABRIĆ SE VRAĆA ZA DESETAK DANA
Ozljeda Drage Gabrića u utakmici s Osijekom ipak nije tako ozbiljna kao što se mislilo i mladi veznjak mogao bi se vratiti u momčad već za desetak dana. Nakon što je početkom sezone izborio mjesto u prvih 11, Gabrić je naredao nekoliko pehova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare