To je to što me zanima!

Hajduk ima i drugog stopera: Carbonieri potpisao ugovor

Brazilski stoper u Hajduk je stigao bez odštete, a potpisao je ugovor na dvije godine. Na raspolaganju će treneru biti već za prvu europsku utakmicu s Levskim u četvrtak
Vidi originalni članak

Hajduk je pronašao i drugog stopera. Nakon što je već potpisao ugovor sa Španjolcem Borjom Lopezom, danas je potpisana i dvogodišnja suradnja s Brazilcem Gustavom Carbonierijem (25).

Brazilac je stigao među bijele prošlog tjedna, zadovoljio je ukuse trenera i sportskog direktora te će pojačati Hajduk i konkurirati već za prvu utakmicu protiv Levskog u Dugopolju u četvrtak.

- Sretan sam i zadovoljan što sam potpisao za Hajduk. Od prvog dana kada sam došao na probu vidio sam jedno veliko zajedništvo u momčadi što me zaista razveselilo. Drago mi je da sam postao novi igrač Hajduka i jedva čekam istrčati na travnjak i zaigrati pred Torcidom - rekao je novi stoper bijelih.

Radi se o igraču koji je ponikao u Akademijama Portuguesa Desportos, Ponte Preta i Juventus São Paulo, potom ga je kupio Tombense FC, klub velikog brazilskog agenta Eduarda Urama. 

Uspješno je Gustavo odradio posudbu u Santa Clari u portugalskoj drugoj ligi imajući 27 zapaženih nastupa. Santa Clara ga je željela zadržati, no Tombense FC ga je želio prodati i vratiti u Brazil. Odigrao je Carbonieri nekoliko utakmica za São Paulo u najjačoj brazilskoj ligi, a u Hajduk dolazi bez odštete.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tomicalomica 08.07.2017.

    Di su novi bili tići iz Kameruna i Nigerije? Tamo je jeftinije i u boji su !

  • alennela 07.07.2017.

    "naš hajduk" lol :D dada njihov!

  • Žuja_1 07.07.2017.

    Ne znam kakav je igrač ali Hajduk, Rijeka i Osijek barem dovode nekoga. Dinamo nakon prodaje Pjace i Roga i dobivanja silnih milijuna nije doveo nikoga, a kazu da za kapetana Islanda nemaju love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare