To je to što me zanima!

Hajduk izgubio od Aluminija, Pušnik vikao: Mene je sram!

Nogometaši Hajduka pretrpjeli su prvi poraz u četvrtoj utakmici na pripremama pod vodstvom novog trenera Marijana Pušnika. U slovenskom Kidričevu svladao ih je Aluminij 1-0
Vidi originalni članak

Nogometni klub Aluminij donedavno je bio slovenski drugoligaš, čak je i izgubio u doigravanju za elitni razred od Zavrča, ali je za zelenim stolom ipak ušao u birano društvo u susjednoj nam zemlji nakon što Zavrč nije ishodio licenciju zbog financija.

Aluminij je u nedjelju u Kidričevu u zatvorenoj trening-utakmici ugostio Hajduk i slavio 1-0, što je prvi poraz splitskog kluba u četvrtoj utakmici na ovoljetnim pripremama. Jedini gol na utakmici zabio je Matic Vrbanec 20 minuta prije kraja utakmice.

- Ne znam kako je igračima, ali mene je sramota. Neki zaista ne shvaćaju gdje igraju i za što igraju. Nije stvar u pobjedi i jednom golu, suština je u tome kako se treba boriti za ovaj dres - rekao je trener Marijan Pušnik za Dalmatinski portal.

- Mi smo imali puno prilika. Nespretnost, tehnički nedostaci i umorne noge, uvjetovali su što nismo zabili, ali ako već ne možemo tehnikom i znanjem, onda možemo srcem, a tu smo danas zakazali. Bilo je i dobrih stvari, ali igračima sam otvoreno kazao da im uz ovakvu igru nije mjesto u klubu. Pola igrača Aluminija ima posao, to su poluamateri, ali igrali su sa srcem što naši nisu imali i nema danas niti jednog izgovora - dodao je.

Hajduk je u prvoj utakmici na pripremama remizirao bez golova s Mosorom, potom je u Sloveniji odigrao 1-1 s mađarskim Újpestom te pobijedio austrijskog niželigaša Vorwärts 6-0.

"Majstori s mora" u nedjelju su dobili novog igrača, obavijestio je klub na društvenim mrežama. Pripremama momčadi Marijana Pušnika priključio se senegalski napadač Dame Gueye (20), koji će se pokušati nametnuti u probnom periodu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • čipiluna 27.06.2016.

    S ovim "igračima" Hajduk treba odmah zatražit licencu za drugu ligu.

  • zgdubrava1988 27.06.2016.

    pa sta je tu cudno .realna slika ajduka u narednih 10godina..

  • Pivica velika 27.06.2016.

    Priča se da su ovog novog Senegalca poput Ohandze maznuli Dinamu ispred nosa ?Nadam se da će barem djelić biti uspješan kao Franck Ohandza Zoa ,zvani Frane top !

Komentiraj...
Vidi sve komentare