To je to što me zanima!

Hajduk je otputovao u Austriju. Šansu je dobio i igrač Radomlja

Među 33 igrača na koje trener Valdas Dambrauskas računa u Bad Waltersdorfu je i 17-godišnji stoper Anel Zulić koji je igrao u prijateljskoj utakmici protiv Šahtara na Poljudu
Vidi originalni članak

Hajduk je izvijestio kako je jutros autobus s prvom momčadi s Poljuda krenuo prema Bad Waltersdorfu u Austriji na glavni dio priprema pred početak nove sezone HNL-a i borbe za trofej s Dinamom u Superkupu na Maksimiru 9. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Ludi doček na Rivi za Rabuzina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom 13 dana u kampu 60-ak kilometara istočno od Graza momčad Valdasa Dambrauskasa odradit će četiri pripremne utakmice protiv rumunjskog Cluja, njemačkog HSV-a, belgijskog Genta i mađarske Kisvárde.

Litavac će na raspolaganju imati 33 igrača, a neki igrači koji su imali obveze s reprezentacijom priključit će se naknadno. Među onima koji su dobili šansu je i mladi stoper Anel Zulić (17), igrač Radomlja, Hajdukova kluba partnera u Sloveniji.

"Klub mu je odlučio pružiti priliku da se dokaže tijekom trajanja središnjeg dijela priprema. Anel je već upisao nastup za Hajduk u humanitarnom prijateljskom susretu protiv ukrajinskog Šahtara", stoji na web-stranici "bilih".

Podsjetimo, u odnosu na prošlosezonsku momčad u kadru više nema stopera Nikole Katića, koji se vratio u Rangers, odnosno Portugalca Ferra, koji se vraća s posudbe u Benficu. Golman Josip Posavec, pak, sporazumno je raskinuo ugovor s klubom.

Hajduk na pripremama u Austriji

Lovre Kalinić, Danijel Subašić, Karlo Sentić, Ivan Perić, Gergõ Lovrencsics, Dino Mikanović, Josip Elez, Stefan Simić, Kristian Dimitrov, Dominik Prpić, Mateo Jurić-Petrašilo, Anel Zulić, Dario Melnjak, David Čolina, Elvis Letaj, Filip Krovinović, Lukas Grgić, Josip Vuković, Marco Fossati, Ivan Krolo, Ivan Ćubelić, Jani Atanasov, Roko Brajković, Samuel Eduok, Stipe Biuk, Alexander Kačaniklić, Emir Sahiti, Dimitrios Diamantakos, Ivan Šarić, Marin Ljubičić, Jan Mlakar, Nikola Kalinić, Marko Livaja

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Ladi 1982 20.06.2022.

    Sretno Bili. HŽV

  • Nap7 19.06.2022.

    Sretno hajduce

  • RedDoor 19.06.2022.

    Sretno. Trebalo bi poraditi izgleda malo bolje na raspoređivanju mladih igrača ili kroz prvu momčad ili kroz kvalitetne posudbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare