To je to što me zanima!

Hajduk: Jesu li Lokomotiva i modri isti klub, krše li pravila?

Nemojte me pitati zašto Milović i Jonjić nemaju maske jer ću reći nešto što će izazvati polemike. Pitajte liječničku službu, rekao je jučer ljutiti Mišo Krstičević
Vidi originalni članak

Mišo Krstičević vjerojatno još neko vrijeme ne može računati na Milića i Jonjića.

- Jonjić i Milović još nemaju maske. Nemojte me pitati zašto ih nemaju jer ću reći nešto što će izazvati polemike. Pitajte liječničku službu - ljutit je bio trener Hajduka, kojemu je jedina dobra vijest kako se na teren vraćaju Franko Andrijašević i Maglica, koji je protiv Zagreba zaradio tri šava:

- Vjerojatno ćemo ga zakrpati, treba mi svaki igrač.

Inače, s Poljuda su poslali dopis komisiji za licenciranje u kojem traže njihovo mišljenje o odnosu Dinama i Lokomotive, jesu li oni jedan klub i krše li time propise natjecanja.

Sve je to reakcija na nedavnu procjenu Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Stajaznam_1 05.04.2013.

    Hajduk se moze sramiti sto se s drugom ekipom Dinama bore za drugo mjesto

  • zgile 04.04.2013.

    Dinamo 1., Dinamo 2., (Lokomotiva) zar moze biti bolje? Hvala ti Maminjo!!!!!

  • vujec 04.04.2013.

    Jesu oni su isti klub,i pokrali su čitav split zajedno sa kerumčičom i njega je mamić pokrao-kako ste vi tovari jadni,za sve svoje nedače krivite Mamića,a vaš Kerum vas je popljačkao do dna da nema više šta uzeti,a kad nešto i prodate pojaviti če se on opet. Kanite se Dinama i Maminja,da vi imate jednog takvog imali bi redovite plače,bez dugova bivšim igračima,a ne ovako dužni ste svima,jer sami od sebe kradete a onda su drugi krivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare