To je to što me zanima!

Hajduk do slavlja kod Cibalije: Pobjednički gol zabio iz ofsajda

SPORAN DETALJ Hajduk je pobijedio 2-1 Cibaliju, a gol za 2-0 zabio je Nikola Vlašić nakon što je prije toga zicer promašio Ahmed Said. Ipak, taj igrač bio je u ofsajdu i taj se napad nije ni smio dogoditi
Vidi originalni članak

Hajduk je u kombiniranom sastavu slavio kod Cibalije u Vinkovcima 2-1, a ovoj utakmici još će se pričati jer je kod gola za 2-0 Splićana prethodilo čisto zaleđe Ahmeda Saida.

Glavni sudac utakmice Igor Pajač vjerovao je pomoćniku koji nije dobro ispratio situaciju.

Splićani su poveli u 56. minuti preko Saida koji je na poluvremenu ušao umjesto Ohandze, a u 76. minuti Nikola Vlašić je pogodio za 2-0 nakon što je Said fulao zicer. Natrčao je potom Nikola Vlašić te zabio neometano za 2-0. Detalj pogledajte ovdje.

Cibalia se pridigla poslije bombe Frane Vitaića, odnosno velike greške Dantea Stipice kojeg je kapetan Vinkovčana probio s nekih tridesetak metara.

Joan Carrillo odlučio je izrotirati momčad pa tako danas prvotimci nisu bili Memolla, Tudor, Borja, Savvas, Erceg i Futacs što se osjetilo u kišnim Vinkovcima. Cibalia je čak bila i opasnija u prvom poluvremenu koje je završena bez golova, no u drugom su gosti pokazali snagu. 

Raspravljat će se o detaljima je li Hamza zaslužio i više od žutog kartona u prvom poluvremenu, ali na kraju se bodovi pišu Hajduku koji se može početi mirno spremati za danski Brondby u sklopu trećeg pretkola kvalifikacija Europske lige.

Ta se utakmica igra u četvrtak na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • dario64 31.07.2017.

    Živio fair play!

  • 31.07.2017.

    nešto skrivate ovaj članak, nema ga naslovnici, samo ste skromno napisali 'O ovom će se još pričati', dvostruka mjerila su gadna stvar

  • 31.07.2017.

    Cekam da se Hajduk pozali zbog loseg sudjenja i kradje bodova Cibaliji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare