To je to što me zanima!

Hajduk mora platiti 2 milijuna € ili će završiti u blokadi i stečaju

Županijski sud u Splitu završio je 13 godina star spor između španjolske agencije "Afis" i Hajduka u slučaju transfera Mornara i Hibića u Sevillu iz '96., piše tportal...
Vidi originalni članak

Gomilaju se problemi na Poljudu. Tportal piše kako je Županijski sud u Splitu završio 13 godina star spor između španjolske agencije "Afis" i Hajduka u slučaju transfera Ivice Mornara i Mirsada Hibića u Sevillu. Sud je naložio Hajduku plaćanje oko dva milijuna eura u roku od dva tjedna. Ako Splićani ne plate, prijeti im ovrha, blokada računa te mogući stečaj.

Španjolska agencija tužila je Hajduk 1999. godine. Ivica Mornar i Mirsad Hibić prešli su u Sevillu u ukupnom transferu od oko 2,4 milijuna dolara od čega je polovica iznosa trebala pripasti španjolskoj agenciji "Afis" koja je bila posrednik u transferu. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • NIAGARA 29.02.2012.

    Samo se vi veselite.

  • banderija 29.02.2012.

    Ka hajdukovac iskreno se nadam propasti i bankrotu pa da od nule krenemo opet bez parazita koji sisu svaku kunu koju mogu, bez sitnih kriminalaca kao sto su šošo i slični. Dabogda propali pa se opet dizali ka feniks iz pepela. Torcida ce ostat uvik uz klub a ne uz ova go..na sta ga vode i ove kvazi igrace sta igraju, cast iznimkama. Znaci neka ode u pakao zadnje zupanijske lige i mi cemo za njim, jer ga volimo i pratit cemo ga dok se vraca, a ovi sta su ga pljackali ce otic jer nece vise imat sta must.

  • šakić 29.02.2012.

    ma neboj te se ljudi marković će spasit Hajduk ako toliko zagusti!!! zato njega imamo da nam spasi ligu !!! hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare