To je to što me zanima!

Hajduk može ostati i bez šest bodova, Brbiću suspenzija?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon odbijanja nastupa u utakmici protiv Dinama na Maksimiru, Hajduk će vrlo vjerojatno ostati bez bodova, ali mogli bi mu biti i naknadno oduzeti. To nije sve...
Vidi originalni članak

Hajduk će, postalo je to jasno jučerašnjim odbijanjem nastupa u "vječnom derbiju", ponovno pretrpjeti drakonsku kaznu Hrvatskog nogometnog saveza. Povijest ne pamti ovakve slučajeve otkad je Hrvatske nogometne lige, što otvara mogućnost Disciplinskoj komisiji da utvrdi neke nove presedane u donošenju presude.

Zasad je izvjesno samo da će utakmica biti registrirana pobjedom Dinama 3-0 bez borbe, a o ostalim kaznama Hajduku može se samo nagađati.

Prema disciplinskom pravilniku, Hajduku će biti oduzeto do šest bodova. Predsjedniku Marinu Brbiću prijeti zabrana obnašanja dužnosti, možda i od godinu dana, a treba vidjeti koliki udio krivice ima Igor Tudor. Uza sve to, Dinamo će tužiti Hajduk za nadoknadu troškova organizacije.

Službene stranice MAXtv Prve lige pišu da će prema izvještaju suca Ante Vučemilovića-Šimunovića i delegata utakmice Line Roše o registraciji utakmice odluku donijeti povjerenik za natjecanje Josip Brezni, a o predviđenim kaznama po disciplinskom pravilniku nakon provedenog postupka odluke će donijeti disciplinski sudac lige Krešimir Vlajčević.

Idi na 24sata

Komentari 499

  • jure23 24.11.2014.

    Da li bi svega ovoga bilo da Hajduk ima plus od 20, 30 mil. eura u blagajni? Da li bi se Hajduk tolik obunio da su npr. prije 2, 3 godine bili prvaci? Bi li Hajduk platio štetu koju bi imao Dinamo za da je netko od Torcide bacio baklju, Dinamo je organizator? Na stranu to što je HNS bio mačeha prema Hajduku, ali ne možeš za sve optužiti drugoga. Kako ti ljudi ne mogu shvatiti da će Hajduk i svaki drugi klub na svijetu uvijek i svugdje biti kažnjen za svaku baklju, jer to jednostavno više nije dozvoljeno??? Dišpet radi dišpeta, a činjenice nisu bitne?

  • jure23 24.11.2014.

    ao prvo da je bilo pravde Hajdug bi odavno bio u nižem natjecanju, znamo dobro kako je prošao Varteks zbog duga oko 2 miliona kuna a družina iz Hajduga je dužna preko 127 000 000 kn, znamo dobro zbog koga je ispao i Šibenik ili su to i u Hajdugu zaboravili, prije su za stanje u nogometu optuživali Tuđmana a čovjek je mrtav već duže vrijeme a Dinamo je konstantno prvak,na vlasti su im bili i sanader i Pašalić ali od titule prvaka ništa, u Hajdugu zaboravljaju da bi se ostvario uspjeh moraš imati dobru upravu, stručni tim, dobar igrački kadar, financijska sredstva da bi isplačivao redovno plaće kako igračima tako i svim zaposlenicima, a to u Hajdugu nije tako, oni koji najviše galame kao Brbić svaki mjesec u đep stave preko 80 000 kn bruto a zaposlenici mjesecima ne vide ni lipe, optužuju Mamića da je mafijaš a sjetimo se izbora za predsjenika Hns-a kada su oni na silu htjeli progurati Štimca, dali je Mamić premlatio i Bonačića ili je to djelo hajdugove mafije ?' dali je Mamić za Maloču govorio da ni u jednom ozbiljnom klubu nebi čistio ni kopačke ili je to izjavio bivši trener Hajduga Katalinić, tko je na poljudu kopap Groblje ?' zbog koga Hajdug godinama dobija visoke kazne ?'tko je radio nered u Splitu,Rijeci,Dugopolju,???tko nije dopustio prodaju Hajduga Amerima ??sada im je odjednom stalo do navijača , pa zašto ste onda igrali 2 utakmice bez publike kada vam je toliko stalo do njih, .. , gospodo iz Hajduga vrijeme je da prestanete s ovom lakrdijom i svojevoljno istupite i niži rang,........umalo da zaboravim , govoriti da je Hajdug narodni lub je laž, zna se dobro tko je što bio u prošloj državi, Zvezda srpski klub, Partizan vojni klub, Hajdug Yugoslavenski klub, Dinamo je bio uvijek HRVATSKI klub, simbol hrvatstva u bivšoj državi !!!!!!

  • zokinjo 24.11.2014.

    A koja je kazna HNS-u i gazdi za kriminal koji rade?

Komentiraj...
Vidi sve komentare