To je to što me zanima!

Hajduk na HTV 2, Dinamo na HTV 1, Osijek - PSV na HNTV

Četvrtak će biti prepun sporta na Hrvatskoj radioteleviziji koja će na svom drugom programu prenositi Hajduk, a na prvom Dinamo. S druge strane HNTV ostaje uz Osijek
Vidi originalni članak

Hrvatska radiotelevizija otkrila je detaljan raspored prijenosa utakmica u velikom tjednu hrvatskog nogometa. U srijedu je na rasporedu utakmica Rijeke i Salzburga u Austriji i tu nije bilo nikakve dvojbe, prijenos utakmice od 18.45 bit će na HTV 2.

No do sada nije bilo poznato kako će nacionalna televizija razriješiti preklapanje termina u četvrtak. Odlučeno je da će gostovanje Hajduka kod Brondbyja biti u prijenosu na HTV 2 (20.00).

Dinamo i Odd na rasporedu su od 20.45 sati, a prenosit će ga HTV na svom prvom programu. No u sve to mogli bi se upetljati i vaterpolisti koji će, ako prođu Italiju u četvrtfinalu, u četvrtak u 22 sata igrati polufinale Svjetskog prvenstva. A tu će utakmicu HTV prenositi na drugom programu.

Osijek će, pak, nastaviti po prokušanom receptu kao i u dosadašnjim pretkolima i biti u prijenosu na programu HNTV-a. Zekićeva momčad gostuje kod PSV-a u četvrtak od 19 sati.

Četvrtak, 27. srpnja

PSV - Osijek 19:00 (HNTV)
Brondby - Hajduk 20:00 (HTV 2)
Dinamo - Odd 20.45 (HTV 1)

Idi na 24sata

Komentari 70

  • cimerrr 03.08.2017.

    Anonimne Norvežane prenose,a PSV ne? Zašto plaćamo HTV?

  • cimerrr 03.08.2017.

    HNTV? Nikad čuo,kakva je to televizija? Ima li je na satelitu?

  • mestar 25.07.2017.

    Bilo mi je cudno da arena v prenosi a nasa tv ima nesto bez veze na svom programu i isto vrijeme.Sto je to HNTV?

Komentiraj...
Vidi sve komentare