To je to što me zanima!

Hajduk na Poljudu izgubio od Posušja u prijateljskoj utakmici

Danas su 'bili' na Poljudu odigrali prijateljsku trening utakmicu protiv Posušja i izgubili 2-0. Valdas Dambrauskas koristio je juniore, ali i ustaljene prvotimce poput Krovinovića i Livaje
Vidi originalni članak

Dok su ostali članovi 'velike četvorke' hrvatskog nogometa u ovom tjednu imali europske obaveze, Hajduk se odmara i priprema za nove izazove u HNL-u, koji kreću tek 30. srpnja budući da su Riječani zahtijevali i dobili odgodu Jadranskog derbija zbog utakmica s Djurgardenom.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja na Torcida kupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas su 'bili' na Poljudu odigrali prijateljsku trening utakmicu protiv Posušja i izgubili 2-0. Valdas Dambrauskas koristio je juniore, ali i ustaljene prvotimce poput Krovinovića i Livaje. Strijelci u pobjedi Posušja bili su Slobodan Milanović i Dario Pavković.

Podsjetimo, Hajduk će svoj europski put u ovoj sezoni otvoriti 4. kolovoza na Poljudu protiv portugalske Vitorije ili mađarske Puškaš Akademije. Uzvrat je na rasporedu 11. kolovoza u Portugalu ili Mađarskoj.

NISU SE DOKAZALI Valdas u Hajduku ne računa na trojicu stranaca. Na izlaznim su vratima, ali neće tek tako otići

- Još uvijek ne možemo pričati o konkretnim stvarima, najprije moramo dobro analizirati obje momčadi, a u tome će nam najviše pomoći njihova prva utakmica. Vjerojatno ćemo poslati skaute na obje utakmice i odraditi našu domaću zadaću. Uz to moramo biti fokusirani na treninge i utakmicu s Varaždinom. Čekaju nas dva tjedna treninga, Varaždin, a onda priprema za boljeg iz duela između Vitorije i Puskasa - kazao je trener Valdas Dambrauskas.

ODLUČIO KLAKOČER Dinamo i Istra dobili 5000 kuna kazne, Hajduku opet najveća...

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Tomislav Tomasic 22.07.2022.

    Objavi da je hajduk sa juniorima izgubil od posušja, da se malo smire strasti i zaboravi sramotna utakmica dinama protiv uvijek neugodnog škupija....

  • Antitovar *_957 22.07.2022.

    Zakaj gabelic nije izvjestil o porazu ajduga? Zna netko ?

  • Antitovar *_957 22.07.2022.

    Hahahahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare