To je to što me zanima!

Hajduk ne staje: Šalju dopise o sucima u HNS i udrugu HNL-a

Hajduk je poslao dopise predsjedniku Prve hrvatske nogometne lige te Hrvatskom nogometnom savezu. Pročitajte što stoji u dopisima i na što se točno Hajduk žali
Vidi originalni članak

Nakon što su se svojim navijačima i javnosti obratili priopćenjem, čelnici Hajduka odaslali su, prema prethodnoj najavi, dopise nadležnim tijelima od kojih traže zaštitu. 

Dopisi su upućeni HNS-u, Komisiji nogometnih sudaca i Udruzi Prve hrvatske nogometne lige.

Dokumente možete preuzeti i pročitati na sljedećim linkovima:

http://hajduk.hr/sadrzaj/pdf/2012-09-03-dopis_2.pdf

http://hajduk.hr/sadrzaj/pdf/2012-09-03-dopis_1.pdf

Idi na 24sata

Komentari 132

  • zorro_1 04.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bbbbb 04.09.2012.

    Koji učenjak je sastavio te dopise.Pa taj nema ni 8 osnovne a direktor Hajduka.Ovim putem obavještavam Hajduk da ja imam završenu srednju i da imam sve kvalifikacije da budem direktor ili barem stečajni upravitelj.Jeste jadni,majko moja!

  • nikokoti 04.09.2012.

    Ljudi cemu prepucavanja?! Hajduk jeste ostecen ali treba svejedno pogledati te nase suce kako sude!!! mislim katastrofa dodu sat i pol od sude uzmu od 150€ do 300€ a sjebu cijelu tekmu!!! koliko neko mora raditi za tu lovu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare