To je to što me zanima!

Hajduk nulom i zvižducima proslavio već 99. rođendan

Splitska momčad slavila je 99. rođendan, a na klupi je debitirao Stanko Poklepović kojeg je sedam tisuća ljudi pozdravilo glasnim pljeskom...
Vidi originalni članak

Ako je suditi po generalnoj probi Hajdukove navijače ne čeka ništa lijepo na proljeće. Hajdukovci su igrali kao da su se najeli slavljeničke torte pa im je teško palo na želudac. U 90 minuta tvrde i ne previše lijepe utakmice stvorene su tek četiri poluprilike, po dvije sa obje strane, no mreže su ostale netaknute.
- Nama je zadovoljstvo i čast što nas se Hajduk sjetio i pozvao na rođendansku utakmicu, no moji igrači što zbog umora što zbog impresioniranosti imenom protivnika i stadionom nisu pokazali previše  - rekao je trener gostiju Amar Osim, a na pitanje kakav je bio Hajduk, nakon duže stanke realno je oslikao trenutno stanje.
- Vidi se da imaju puno mladih igrača, i da ima nešto u njima, ali još to ne pružaju pa nije čudo da je Hajduk tu gdje je. Ako je bez obzira na ime i tradiciju, ovo sve što Hajduk ima, teško će Hajduk do Dinama koji je i individualno i fizički i taktički daleko odmakao.
Sličnu procjenu dao je i novi trener Splićana, Stanko Poklepović.
- Torta nije bila dobro smiješana, bez šećera, bez onoga što treba. Imao sam informaciju da je do sada sve izgledalo prefektno, ali čini se da fali sigurnosti u dodavanju, da ima taktičkih grešaka... Kao da je ovo standardna momčad, ali koja je prvi put igrala zajedno. Bilo je loše i s pravom trpimo kritike, ali nema straha ima još vremena za popravke. Nismo pokazali moć, ni kreativnost, niti realizaciju, žao mi je zbog svega ali nije lako direktno iz stana doći na sastanak i voditi momčad koju praktički ne poznaješ - požalio se Poklepović kojega je oo sedam tisuća gledatelja pozdravilo pljeskom. No, slaba mu je to utjeha kad zna da je na poluvremenu, a pogotovo na kraju utakmice, njegova momčad sa stadiona ispraćena salvom zvižduka i toliko ponavljanom pjesmicom da bi uskoro mogla postati Hajdukova himna, 'skinite dresove'.

SURADNJA KLUBOVA
U Željinoj delegaciji bio je i sportski direktor Bulend Biščević, nekadašnji prvotimac Hajduka koji je najavio tijesnu suradnju klubova, na način da će Hajdukovi nadareni juniori prema potrebi provesti sezonu na kaljenju u dresu Željezničara.

TORCIDA I MANIJACSI
Torcida je napravila pravi rođendanski dekor, okupilo ih se preko tri tisuće na sjeveru, a na jugu je bilo 200-tinjak gostujućih navijača, Manijacsa. Gostjući navijači zapalili su se nekoliko bengalki, a kad je policija intervenirala, došlo je do gužve koja se brzo smirila.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • boww 14.02.2010.

    tovari sretan vam rođendan i da vam svaka godina bude ko ova!!!hahahah.bbbbj

  • klakdk 14.02.2010.

    pola igraca hajduka su bosanci,kad hajduk nesto slavi igraju s bosancim!to nevodi nikamo!hajduk sve vise tone

  • rt dobre nade 14.02.2010.

    Ma zaboli me za vase minuse, znam skim su igrali, nisam lud ali kako to da u clanku i komenarima ni rijeci o protivniku. Tako i Bili zasluzuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare