To je to što me zanima!

Hajduk je od HNS-a zatražio smjenu Vlajčevića i Breznog

Marin Brbić sastao se s Davorom Šukerom u središtu HNS-a. Brbić je predvodio Hajdukovu delegaciju koja je čelnim ljudima HNS-a iznijela sedam prijedloga...
Vidi originalni članak

Imamo sedam dana u tjednu, sedam smrtnih grijeha, sedam patuljaka, sedam kontinenata, a nakon ponedjeljka i sedam Hajdukovih zahtjeva za HNS. Među njima i prijedlog za smjenu povjerenika za natjecanje i disciplinskog suca.

Hajdukova delegacija, koja je još nedavno tražila ostavku Davora Šukera, sastala se u zagrebačkom hotelu Hilton s predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza. Marin Brbić predložio je Šukeru da sastanak otvori za medije, no HNS je to odbio. 

- Nismo razgovarali o utakmici Hrvatske i Italije na Poljudu. To ćemo odraditi drugom prilikom - rekao je Marin Brbić, prenosi službena stranica Hajduka.

No tema za razgovor nije nedostajalo. Hajduk je otvorio pitanja o statusu udruge prvoligaša, povjerenika za natjecanje, disciplinskog suca... Splićani su se žalili i na Lokomotivino dobivanje licencije te vezu 'lokosa' i Dinama.

Hajduk je na stranici objavio sedam prijedloga za HNS, među njima su i smjene povjerenika za natjecanje Josipa Breznog te disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića.

HNS je na to odgovorio priopćenjem nakon sastanka na svojoj stranici.

- Primili smo to na znanje. Obavijestit ćemo izvršni odbor i o tome razgovarati prvom sljedećom prigodom - objavili su iz vrhuške hrvatskog nogometnog saveza.

Hajdukovi prijedlozi HNS-u: 

  • 1. HNK Hajduk traži vraćanje nadležnosti vođenja Prve HNL Udruženju prvoligaša te traži smjenu/nemogućnost ponovnog izbora za istu funkciju Povjerenika za natjecanje 1. HNL;
  • 2. HNK Hajduk traži smjenu/nemogućnost ponovnog izbora za istu funkciju Disciplinskog suca 1. HNL;
  • 3. HNK Hajduk traži rješavanje poznatog problema s NK Lokomotiva i transparentnost rada Odjela za licenciranje HNS-a;
  • 4. HNK Hajduk traži da se ograniči broj posuđenih igrača u istom rangu natjecanja; 
  • 5. HNK Hajduk traži reorganizaciju sudačke organizacije uz mogućnost uvođenja izuzeća sudaca;
  • 6. HNK Hajduk traži izmjene u načinu i sustavu izbora zastupljenosti klubova u tijelima saveza; 
  • 7. HNK Hajduk traži ravnopravnu zastupljenost klubova i regija u IO i Komisijama HNS –a.
Idi na 24sata

Komentari 100

  • NEOPISIVO 27.05.2015.

    Od svega ovoga jedino je ispravno da niti jedan klub ne smije imati više od dva do tri igrača posuđena u drugom klubu istog ranga natjecanja, kao što Dinamo ima trenutno u Lokomotivi. Sve drugo je lakrdija frustriranih ljudi zbog nesposobnosti uspješnog vođenja velokog kluba kao što je Hajduk.

  • karatomo 27.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomy_zg_1 26.05.2015.

    8. Hajduk trazi da osvoje iduce godine prvensrvo 9. Hajduk trazi da se svi klubovi spuste na razinu Hajduka i da sve ono sto Hajduk nemoze nesmiju drugi klubovi radit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare