To je to što me zanima!

Hajduk okončao pripreme bez slavlja: Diamantakos promašio jedanaesterac u zadnjoj minuti

Hajduk je tako okončao pripreme bez pobjede (dva poraza i dva remija). Prethodno su 'bili' gubili od Cluja (0-2) i Genta (0-3) te remizirali s HSV-om (2-2)
Vidi originalni članak

U posljednjem pripremnom ispitu uoči Superkupa, Hajduk je u Bad Blumau remizirao (1-1) s mađarskim prvoligašem Kisvardom.

Kisvarda je povela u 30. minuti golom bivšeg nogometaša Osijeka Jasmina Mešanovića, a konačan rezultat postavio je Alexander Kačaniklić u 50. minuti. U posljednjim trenucima regularnog vremena Diamantakos je promašio jedanesterac za pobjedu.

Hajduk je tako okončao pripreme bez pobjede (dva poraza i dva remija). Prethodno su 'bili' gubili od Cluja (0-2) i Genta (0-3) te remizirali s HSV-om (2-2).

Idi na 24sata

Komentari 82

  • zagorac2 02.07.2022.

    bez razlike za koga tko navijao ipak bi trebali podrzavat na neki nacin i Hajduk i postavit pitanje na temelju cega su ovi stranci, mislim trener i tehnicki proglaseni najbolji, najvecim,naj uspjesniji na svijetu, kakove to oni imaju negdje rezultate i uspjehe i kad su to oni stvarno vodili neki uspjesan klub i kakove su to oni osvojili titule i gdje - mislim da je to sve izmisljeno i napuhano u stilu Hajduka

  • mandalorian67 02.07.2022.

    Odlicne pripreme, bravo Bili. Niste krivi nista, ma noge su bile teske. Imali teze treninge nego suparnici, ipak je to najbolji trener u Europi koji je to sredio.

  • antonio68 02.07.2022.

    I onda se čudite kao kokoš glisti, zašto bili tići idu u Dinamo. Pa napunila djeca 18 god. a još nisu vidjela pehar za naslov prvaka. Eto zašto idu. Žele igrati u velikanu europskog nogometa, kao što je Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare