To je to što me zanima!

Hajduk: Opustošeni smo, ali u Zagreb dolazimo pobijediti...

Optimistični smo. Idemo u Kranjčevićevu po pobjedu. O smanjenoj kazni Bobanu da može igrati protiv nas ne bih. Neka institucije rade svoj posao, rekao je Špaco
Vidi originalni članak

Hajduk u nedjelju u 15 sati gostuje u Kranjčevićevoj. Utakmicu je najavio trener splitske momčadi Stanko Poklepović. Hajduk je slavio u gostima kod Zagreba u zadnje dvije utakmice u nizu, no to je bilo 2012.

- Nakon Dinama smo opustošeni ozljedama i kartonima, ali u Zagreb idemo pobijediti. Većina igrača koje vodim su mladi. S nama ide i Anton Maglica. Optimistični smo - rekao je Špaco uoči utakmice.

Nije htio komentirati smanjenje kazne Zagrebovom ponajboljem igraču , Gabrijelu Bobanu, kojem je disciplinski sudac HNL-a poništio crveni karton s utakmice protiv Splita u prošlom kolu. Boban se unio u lice Tomislavu Barbariću, Splitov igrač teatralno je pao, a sudac je Bobana isključio.

- Ne želim se baviti time. Neka institucije rade svoj posao. No drago mi je da Boban igra, jer je s njim Zagrebova igra prepoznatljiva - kaže Špaco i dodaje:

- Zagreb je zanimljiva momčad. Mi moramo napraviti dobre stvari prema naprijed i prema natrag. Vidjet ćemo kako to provesti - dodao je Špaco.

Željko Kopić pobijedio je Hajduk u travnju 2012. Na Poljudu je s Lučkim slavio 2-1. Trener Zagreba zna kako protiv Hajduka.

- Bila je to najveća pobjeda u povijesti Lučkog. Ali, pobjeđivao sam ih i kao trener kadeta Hrvatskog dragovoljca - prisjetio se Kopić .

Idi na 24sata

Komentari 41

  • domagoj981 22.03.2015.

    jooj Špaco molim te! svaki put ti ideš negdje pobjedit pa su ti suci krivi za lošu igru tvoje ekipe. Tvoj Hajduk ima talentirane igrače ali su lijeni!!!!! Svaki od njih gleda i moli Boga da ga pokupi menađer bogatijeg kluba samo zbog talenta. Igrati im se neda!!! Treba im čvrsta ruka! Naša liga nije toliko jaka ali niti u njoj Hajduk nemože ovakom igrom uspjeti,Dinamo,Rijeka ma i ostali klubovi se trude,igrači zarade svoju plaću ali kod Hajduka to nije slučaj. Radite mladići!!

  • drzsee 22.03.2015.

    osrednji klubovi lige, totalno ne zanimljiva tekma...x ko kuća...nemaju pojma ni jedni ni drugi...

  • basicka 22.03.2015.

    kada umrem umoooootan u biiiilooooo ,na Poljud donesi te mi tilo ,nek vijori barjak na kojem piše HAJDUK ŽIVI VJEČNO BOG i NIKO VISE !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare