To je to što me zanima!

Hajduk: Ovo drži vodu dok novi izbori ne prođu

Aktualni Hajdukovi čelnici nastojat će održati trenutačno stanje u splitskom klubu do izbora nove vlasti na državnoj razini
Vidi originalni članak

Svi potezi koji će se vući u i oko Hajduka imat će samo jedan cilj - zadržati postojeće stanje do izbora, nakon čega će pobjednici dobiti mandat za sastav nove vlasti i klub voditi do pretvorbe. Na Poljudu je trenutačno pat pozicija, nikome nije u interesu da uoči izbora iskazuje nezadovoljstvo stanjem u klubu niti je opoziciji stalo da preuzme “vrući krumpir”, s kojim ionako ne zna što bi. O toj situaciji je progovorio i Igor Štimac, koji je u emisiji “Istinom do gola” rekao kako se nada da Grgićeva ostavka nije konačna te kako bi igrači trebali pokazati više muškosti i preuzeti dio odgovornosti na sebe.
- Grgiću treba odati priznanje jer sad da napravite natječaj za predsjednika Hajduka, nitko se ne bi javio - uvjeren je Štimac, koji je ponovio kako zasad nema ambicija vezanih uz Hajduk.

DOBRA VIJEST:
Prvi put od dolaska na klupu Krešić je imao kompletnu momčad na treningu, izostao je jedino Živković zbog loma noge.

LOŠA VIJEST:
Svako malo u Hajduk stigne neki bivši igrač i sudskim putem nastoji dobiti zaostala plaćanja. Na redu je Hrvoje Vuković.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare