To je to što me zanima!

Hajduk pronašao voditeljicu marketinga u omiškom Galebu

Magistra ekonomije Julija Hrstić od 1. prosinca preuzet će mjesto voditeljice Odjela marketinga i prodaje HNK Hajduk.Ona na Poljud stiže s velikim iskustvom iz upravljanja marketingom, promocijom i prodajom
Vidi originalni članak

Nakon duge potrage i natječaja Hajduk je izabrao novu voditeljicu marketinga, odnosno Odjela marketinga i prodaje, ako se to po sistematizaciji radnih mjesta tako zove. 

Mjesto preuzima magistra ekonomije Julija Hrstić koja na dužnost stupa 1. prosinca, nakon što prestane njezin radni odnos s omiškom tvrtkom Galeb, u kojoj radi od 2002. godine, posljednje četiri kao izvršna direktorica. 

HAJDUČKI IZBORI Brbić se vraća u Hajduk? Ušao na listu kandidata za novi NO

Dokazala se ona rezultatima u zahtjevnoj tekstilnoj industriji, a u Hajduk će stići i sa značajnim iskustvom u razvoju i pozicioniranju proizvoda, osmišljavanju kampanja, razvoju maloprodajne mreže i distribucije, web - shopa te organizaciji događaja. 

 Ovu vijest potvrdio je i splitski klub na svojim službenim stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kopic_na_zici 25.10.2018.

    To je nista naspram onog sta slijedi a to je da se za mjesto u nadzornom odboru hajduka kandidirao “poznati” socijolog,isti onaj koji je odrzao govor protiv HNS-a na rivi prije par godina...znaci reference ima

  • 25.10.2018.

    tange s hajdukovim grbom

  • mihic82 25.10.2018.

    Jedini klub na svijetu o kojem se piše tko je postao sef marketinga tko će biti clan NO. I sve to pod rubrikom sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare