To je to što me zanima!

Hajduk raskinuo s igračem koji je potpisao prije mjesec dana!

Goran Galešić je prije mjesec dana potpisao trogodišnji ugovor s Hajdukom. Trebao je biti pojačanje u veznom redu. Sad je splitski klub odlučio raskinuti ugovor s njim
Vidi originalni članak

Hajduk se na zahtjev igrača sporazumno razišao s Goranom Galešićem, s kojim je prije mjesec dana potpisao trogodišnji ugovor!

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Goran Galešić, potpisao je na početku sezone trogodišnji ugovor s Hajdukom, najavljen je kao osvježenje na poziciji ofenzivnog veznog, na kojoj je za slovensku Goricu odigrao više od 100 službenih utakmica. 

Galešić je u Hajduk stigao iz Kopra, u međuvremenu je bio i u belgijskom Beerschotu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • IrfanBidzevic 04.07.2013.

    Zasto se ne objavi razlog raskida ugovora ili je to tajna? Za one koje interesuje: "Bilo je strašno, nazivali su me četnikom i grobarom, prijetili mi lično i na Facebooku. Zbog toga sam odlučio maknuti se", kazao je razočarani Galešić i dodao: "Prešao bih ja preko toga, no nisam želio da zbog mene sutra ispaštaju klub i grad. Zatražio sam raskid, ljudi u klubu su mi izašli ususret i hvala im. Hajduk i saigrači koji su me lijepo primili ostat će mi u lijepoj uspomeni, a ove ružne stvari ću zaboraviti". Hajdukov predsjednik Marin Brbić nije bio raspoložen za komentar. "Kad vam igrač u želji za raskidom ugovora navede takav razlog, onda vam ne preostaje puno manevarskog prostora osim izaći mu ususret" kratko je dodao Brbić.

  • cokoladnebananice 03.07.2013.

    Pravila vezana uz samo komentiranje Zabranjeno je: Izravno prijetiti korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima članaka, koje mogu rezultirati i kaznenim progonom Vrijeđanje na temelju nacionalne, rasne, spolne ili vjerske pripadnosti, govor mržnje te propagiranje nasilja Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka Objavljivanje lažnih informacija s ciljem zavaravanja ili klevete Oglašavanje, netematski sadržaj, spam, kršenje autorskih prava Upotreba psovki, osim u slučaju kada se koriste kao stilski izraz Ukazivanje na greške u člancima putem komentara (u tu svrhu koristite opciju 'Prijavi ispravak' koja se nalazi ispod teksta) Vrijeđanje ostalih korisnika i njihovih komentara, autora članaka, te izravnih ili neizravnih subjekta članaka Poštovana redakcijo ja sam samo ineo ono što je Galešić rekao i nisam prekršio nijedno pravilo lako se ta njegova izjava može proveriti. Pozdrav

  • cokoladnebananice 03.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare