To je to što me zanima!

Hajduk sa crvenom zvijezdom na grbu, u Stokeu nisu pazili...

Na službenim web stranicama engleskog Stoke Cityja predstavili su utakmicu protiv Hajduka. No Englezi su umjesto novog grba, stavili onaj stari sa crvenom zvijezdom
Vidi originalni članak

Grb Hajduka i golema crvena zvijezda, to je klub protiv kojeg igra Stoke City. Gaf na službenim stranicama engleskog kluba i sljedećeg protivnika Hajduka u 3. pretkolu Europske lige zasigurno neće dobro sjesti navijačima "bijelih". Na dijelu stranice gdje se prodaju ulaznice za sljedeće utakmice stoji i najava utakmice protiv Hajduka. 

No netko iz Stokea očito se malo zaigrao pa je stavio stari Hajdukov grb koji je bio aktualan do 1990. godine, dok ga nisu promijenili na turneji po Australiji. Od tada Hajduk ima novi grb. 

Ždrijeb trećeg pretkola Europske lige nije bio naklonjen Hajduku. Engleski Stoke City zna zapapriti i "velikanima" Premiershipa. Splićani nikad nisu prošli Engleze u Europi, a Stoke igra prvu europsku utakmicu u 37 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • zippysnake 23.07.2011.

    Zivjela Jugoslavija i Crvena Zvijezda!! Svi smo mi Jugoslaveni samo se kukavice to boje priznat! Joj kak mi je toplo oko srca cim vidim Crvenu Zvezdu u svoj svojoj ljepoti i boji!! Inace sam uvjek bil Dinamovac, al moram priznati da sam bio i ljubomoran kaj su Dalmosi imali tak veliku CRVENU ZVIJEZDU na svojem grbu!! Ali vratice nam se ta nasa CRVENA PETOKRAKA za inat svim nacionalistima i desnicarima, ma mora brate ili ce sve otic... znate kam!!

  • bugi83 22.07.2011.

    sam da kazem,vecina vas i vasih roditelja je radila i zivila u komunizmu i za vrijeme tita,nosila crvene knjizice a sad su Hrvatine ko i nas dragi HDZ i ostali politicke stranke(sama đubrad)sport i klub koji se voli je iznad politike i ljudi koji vode taj klub,bitna je povijest pisana na terenu i tribini a ne sta je bilo na grbu,pun mi k. prepucavanja zagreb-split niste vi samo DINAMO I HAJDUK i HRVATSKA,ima nas jos u ovoj zemlji koji smo bodrili i radovali se uspjehu oba kluba,zato budimo skupa u svemu,tako smo i rat dobili,živjeli!!!1950

  • 11 BILI 22.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare