To je to što me zanima!

Hajduk 'saznao' protivnike već nakon prvog susreta: Vitoria s tri gola ispratila mađarski klub

Hajduk i pobjednik susreta Vitoria - Puskas Akademia prvi će dvoboj 3. pretkola igrati 4. kolovoza u Splitu, dok je uzvrat na programu 11. kolovoza
Vidi originalni članak

Nogometaši portugalske Vitorije iz Guimaraesa svladali su mađarsku Puskas Akademiju sa 3-0 (1-0) u prvoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige, a ukupni pobjednik tog dvoboja bit će suparnik splitskom Hajduku u 3. pretkolu. 

Strijelci za Vitoriju bili su Ruben Lameiras (4), Tiago Silva (39) i Anderson Silva (65). Uzvrat je za tjedan dana u Budimpešti. Hajduk i pobjednik susreta Vitoria - Puskas Akademia prvi će dvoboj 3. pretkola igrati 4. kolovoza u Splitu, dok je uzvrat na programu 11. kolovoza.

Rumunjski Sepsi Sfantu Gheorghe svladao je na svom terenu Olimpiju iz Ljubljane sa 3-1 (1-1) u suretu momčadi iz kojega će ukupni pobjednik u 3. pretkolu igrati protiv ukupnog pobjednika dvoboja Rijeka - Djurgarden. Olimpija je povela preko Sešlara (4), ali je rumunjski sastav preokrenuo golovima Sefanescua (45+4) i Pauna (84) te autogolom Karamatića (90+3).

Još u srijedu su bugarski Botev i ciparski APOEL u svom prvom susretu igrali 0-0, a ukupni pobjednik tog para će u 3. pretkolu igrati protiv ukupnog pobjednika dvoboja Osijek - Kizilžar.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zivojin bata miric 22.07.2022.

    Opet ispadanje prije gospe

  • mandalorian67 22.07.2022.

    Ja sam Dinamovac,ali zelim srecu Hajduku u Europi. Nadam se da ce odigrati bolje od ovih mojih papaka i Rijecana jucer. Katastrofa smo u pretkolima. Nek Dinamo izvuce bar kinfenrecijsku i jos jedan klub, pa da imamo kaj gledat

  • jumar 22.07.2022.

    Hajduk i njihovi novinari, već napunili gaće. Objektivno Viktoria je jača ekipa i portugalska liga je jača od naše, ali Hajduk ove godine naprosto mora nešto napraviti u Europi. Možda im se sada vrati ispadanje od kojekakvih Armenaca, San Marinaca, Maltežana i Kazahstanaca, pa izbace Portugalce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare