To je to što me zanima!

Hajduk se oprostio od velikog kapetana: Odlazak legende...

Iako Holcer nije bio fetivi Splićanin, odabrao je ovaj grad i i Hajduk koje je istinski volio kao što su Split i Hajduk voljeli njega, rekao je splitski pročelnik za sport...
Vidi originalni članak

Dragan Holcer (70) preminuo je nakon teške bolesti u srijedu. Holcer je bio legendarni kapetan Hajduka, za "bile" je odigrao 419 utakmica i osvojio tri prvenstva Jugoslavije i tri kupa. Za Jugoslaviju je odigrao 52 utakmice. Splitski klub oprostio se od njega na komemoraciji u petak na Poljudu, a potom i na splitskom Lovrincu gdje je pokopan.

- Preminuo je još jedan velikan, naš Dragan Holcer. U sezoni 1967./68. sportski novinari proglasili su ga najboljim igračem - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

- Iako Dragan Holcer nije bio fetivi Splićanin, odabrao je ovaj grad i i Hajduk koje je istinski volio kao što su Split i Hajduk voljeli njega - dodao je na komemoraciji za Holcera pročelnik za sport u splitskoj Gradskoj upravi Hrvoje Akrap.

Na komemoraciji su bili članovi Holcerove obitelji, splitski sportaši i kompletna momčad Hajduka s Damirom Burićem. Posljednji ispraćaj Holcera bio je na splitskom Lovrincu gdje su se rodbina, prijatelji i sportaši oprostili od legendarnog kapetana.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • File111 26.09.2015.

    vise hajdukovaca dođe ha clanak o Dinamu nego o legendi svog vlastitog kluba i onda kazu da nisu iskompleksirani haha

  • kurdika 25.09.2015.

    Pocivaj u miru legendo !

  • jedini1950 25.09.2015.

    Haha ovog @zujde sa svojim racunima,pa kako te nije sram tako govotiti,Dragan je legenda Hajduka,veliki kapetan i mislim da nitko osim tebe i tvojih drugih racuna nece reci drugacije,pa jucer,prekjucer je clanak o Cacicu i kako mu je majka preminula, pa svi i Splicani i Zagrepcani i Rijecani napisali R.I.P.,budi covjek bar danas a onda nastavi s*at o Hajduku kad hoces i kako hoces

Komentiraj...
Vidi sve komentare