To je to što me zanima!

Hajduk službeno licenciran u Fifi 22, Dinamo na tri videoigre

U narednih par tjedana očekuje se od strane EA Sportsa službeno priopćenje svih klubova koji su licencirani u igri Fifa 22, a od ove godine i Hajduk će biti dio te priče
Vidi originalni članak

Dinamo je do ove godine bio jedini licencirani klub iz Hrvatske i regije u popularnim  videoigrama, a hrvatski prvak i u 2022. bit će jedini hrvatski klub licenciran u sve tri popularne igre - PES, Fifa i Football Manager. 

POGLEDAJTE VIDEO: Fifa 20

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službeni izlazak Fife planiran je za 1. listopada, a novost je da će od ove godine i Hajduk biti službeno lincenciran u Fifi 22. 

Kroz posljednjih par godina Dinamo je bio licenciran u Pro Evolution Soccer i Football Manager serijalima, a od 2019. licencom u FIFA 19 još jednom je potvrdio poziciju regionalnog lidera u kontekstu novih tehnologija i računalnih igara.

U sljedećih par tjedana očekuje se od strane EA Sportsa službeno priopćenje svih klubova koji su licencirani u igri Fifa 22, dok će PES koji ove godine postaje eFootball, te Football Manager licencirani klubovi biti objavljeni u narednom periodu.

 

Ove godine PES postaje eFootball, bit će dostupan u digitalnom obliku i free to play što je velika novost. 

Kroz organizaciju turnira eDinamo cup, prvog eSports regionalnog turnira nekog sportskog kolektiva, Dinamo je pokazao smjer razvoja digitalne strategije i sudjelovanja u gaming industriji. Mladi igrači natjecali su se u Fifi 20 kada je u svega dvije minute zaprimljeno 256 prijava za sudjelovanje. Spomenimo i HT e-Ligu gdje je Dinamo redoviti sudionik na razini Hrvatske.

USKORO POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANOG MEČA VASO vs. CROATA: 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bronxx 12.09.2021.

    Uvjek sam radije igrao PES,još da hajduk ubace u FM😎

  • UltimateWarrior 12.09.2021.

    ❤💙🤍hajduk❤💙🤍

  • NIKE 10.09.2021.

    hahaahhahaaahahahahahaahahahahhahahahhahahaahhaahhahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare