To je to što me zanima!

Na prijateljsku utakmicu na Poljudu stiže norveški prvak?

Na Poljud je stigao dopis Rosenborga, koji bi pauzu uoči zadnjeg ogleda skupine B Europske lige s Arisom u Ateni, rado dočekao u 'toplijim krajevima'...
Vidi originalni članak

Hajduk i norveški Rosenborg trebali bi odigrati prijateljsku utakmicu na Poljudu 11. prosinca, a od konačnog dogovora dijeli ih tek potvrda

Hajdukova Nadzornog odbora, koje bi o ponudi trebalo raspravljati početkom tjedna.

Na Poljud je stigao dopis prvaka Norveške, koji bi pauzu uoči zadnjeg ogleda skupine B Europske lige s Grčkim Arisom u Ateni, rado dočekao u 'toplijim krajevima', i odigrao sparing susret sa Splićanima. Trener Norvežana Nils Arne Eggen zadovoljio je ambicije vodstva kluba osvajanjem naslova prvaka, no u slučaju povoljnog ishoda predzadnjeg kola skupine B, u kojoj njegova momčad dočekuje Bayer, Norvežani bi u zadnjem kolu putovali u Atenu, po pobjedu i prolaz u europsko proljeće.

U Hajduku načelno nemaju ništa protiv, jer će i oni od gostovanja u Šibeniku 5. prosinca, do zadnjeg gostovanja skupine G Europske lige, kod Anderlechta 16. prosinca, biti bez utakmica, pa bi i njima trening susret s adekvatnim protivnikom i te kako dobro došao.

No o svemu se moraju usaglasiti i odgovorni u klubu, a nešto bi o tome trebao reći i stari/novi trener. Vučević ili netko drugi.

Na Poljudu je, naime, još uvijek status quo, Vučević čeka imenovanje nasljednika, a u međuvremenu će nastaviti započeti posao. No obzirom da s drugog kata Poljuda nema nikakvih signala, lako je moguće da Vučević ostane do kraja jesenskog dijela, a da novi trener povede momčad na zimske pripreme.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • krnje obicni 14.11.2010.

    bitno je njemu da sve shvaca polovicno..ko vecina bbb

  • tomcrobbb 14.11.2010.

    a barca,a messi,a iniesta,a villa,a xavi???buaaahahaha

  • mislaf 14.11.2010.

    hahahahahahhahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare