To je to što me zanima!

Hajduk zove Ljubičića, ali za njega zagrizao i Dinamo

Marin Ljubičić je iz Hajduka okarakteriziran kao neperspektivan te je prešao u Zadar. Sad bi 'bili' htjeli Ljubu natrag, ali želi ga i Zdravko Mamić...
Vidi originalni članak

Na početku sezone Hajduk se rješavao viška zadnjih veznih igrača, a nakon ozljede Tonija Peze razmišljaju o ponovnom angažmanu Marina Ljubičića, koji je kao neperspektivan morao iz Hajduka u Zadar!? Osim spomenutog Peze, te Josipa Skoke i Srđana Andrića, Hajduk je na raspolaganju imao i Marija Brkljaču, koga su pustili na probu u Cagliari, mladog reprezentativca Krešu Ljubičića koji se ozlijedio, a Reja je u nekoliko navrata na toj poziciji isprobao i Gorana Rubila, Ivana Strinića, Florina Cernata, Darija Jerteca i Marijana Buljata, no adekvatnu zamjenu za Skoku i Andrića nije našao. Sad kad se ozlijedio i Pezo, Reja je iz Marbelle odaslao signal Šurjaku i Svaguši da mu hitno pošalju zamjenu kako bi mogao uigravati momčad i igrati utakmice, jer Skoko i Andrić neće moći iznijeti 15-ak utakmica do kraja sezone, a u pričuvi na Poljudu treniraju tek mladi Ante Režić i Franko Andrijašević. Kao potencijalna zamjena figurirao je i Vranješ no on je Hajduku preskup, a preskup bi im mogao biti i Ljubičić. Hajduk ga je otpustio i sada bi nakon afirmacije u Zadru morao skupo platiti pogrešnu procjenu. Pogotovo što je za angažman Ljubičića ozbiljno zagrizao i Zdravko Mamić koji u njemu vidi nasljednika Ivice Vrdoljaka.
- Marin Ljubičić će sigurno promijeniti sredinu u ovom prijelaznom roku a ime kluba bit će poznato u slijedećih dva-tri dana – bilo je sve što nam je rekao njegov zastupnik Damir Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • safin 19.01.2010.

    dinamo sine dinamo

  • razumni...not 19.01.2010.

    ostani ti u zadru,u dinamu neces igrat a u hajduku ces se morat budit u 5 i trcat oko poljuda

  • taurus1986_1 19.01.2010.

    Zamisli ti mozga u hajdukovim upravama dat mladog i perspektivnog reprezentativca tako olako zadru i onda za puste pare provat vratit nazad,hahahahaha a komedija a jadni moj hajduče hahahahahahahahaha ovo je za popisat se od smija hehe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare