To je to što me zanima!

Golman Dinama laktom opalio hajdukovca. Prošao bez kartona

Matej Mamić zabio je jedan gol za Dinamo nakon velike greške Hajdukova golmana Silića, a mogao je i drugi. Završilo je 1-1 uz velike prosvjede gostiju zbog jedne sporne situacije
Vidi originalni članak

Dinamo i Hajduk remizirali su 1-1 u nedjeljnom juniorskom derbiju na Maksimiru, na terenu koji će uskoro i službeno nositi ime legendarnog Cice Kranjčara. Sve su gledali i neki od prvotimaca zagrebačkog kluba koji od 15 sati dočekuju Istru.

"Modri" su poveli već u desetoj minuti golom Mateja Mamića nakon što je lopta ispala iz ruku Hajdukovu golmanu Toniju Siliću. "Bili" su izjednačili u 37., Luka Škaričić pronašao je samog Marka Brkljaču kojemu nije bilo teško zabiti za 1-1.

Mamić je u nastavku mogao zabiti i drugi put, u 50. minuti pogodio je prečku, a u 85. minuti sudac Martin Turčin iz Tuhlja nije se proslavio.

Golman Dinama Mislav Zadro laktom je u lice udario hajdukovca Stipu Vladušića koji ga je, doduše, ometao pri ispucavanju lopte. Ne čini se da je Zadro imao namjeru nokautirati protivnika, a sudac je na kraju pokazao žuti samo igraču Hajduka zbog ometanja golmana, dok je golman Dinama prošao nekažnjeno.

POGLEDAJTE VIDEO: Sporna situacija od 1:48:13

Pomoćni trener Hajduka Zvonimir Milić vidio je tu situaciju u snimci na monitoru komentatora Hrvatske nogometne televizije i vikao sucima da kazne i Zadru, ali kako VAR-a u juniorskom nogometu nema, oni ga nisu poslušali.

Dinamo se ovim bodom izjednačio s vodećom Lokomotivom nakon deset kola juniorskog HNL-a, a Hajduk je ostao četvrti s osam bodova manje i dvije utakmice manje.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Nogalo1234 24.10.2021.

    Od malena treba učiti kako i što činiti. Na primjeru seniora se mogu uvjeriti da to funkcionira, evo još malo pa 20 godina.

  • 24.10.2021.

    Mijaukanje od malih nogu

  • 24.10.2021.

    Boze gluposti. Pa ovo je juniorski nogomet. I to je vama glavna vijest u sportskoj rublici. Ovoga nema nigdje nego samo u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare