To je to što me zanima!

Hajdukovi juniori stižu u Zagreb na derbi: Moramo biti oni pravi

Imali smo sada nešto duži period bez službenih utakmica, reprezentativna pauza, a potom i dvije odgode zbog korone malo su nas izbacili iz ritma i tu zaostajemo za Dinamom, rekao je Budimir
Vidi originalni članak

Hajdukove juniore samo četiri dana nakon uspješnog nastupa u uzvratu prvog kola UEFA Lige prvaka mladih, čeka derbi s Dinamom u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk-Škendija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bijeli su se na Poljudu spremali za ovu važnu utakmicu, dobra je informacija da je kapetan Ivan Krolo nakon ozljede sasvim spreman, pokazalo je to i odigranih nešto više od pola sata protiv Škendije.

Dinamo je vodeća momčad 1. HNL juniora sa samo jednim remijem, Hajduk je s dvije utakmice manje četvrti, također neporažen, s dva odigrana remija.

Trener Marijan Budimir pokušat će ponoviti uspjeh iz završnice prošlog prvenstva kada je naslov prvaka teoretski osiguran baš pobjedom protiv najvećeg rivala u Zagrebu.

- Imali smo sada nešto duži period bez službenih utakmica, reprezentativna pauza, a potom i dvije odgode zbog korone malo su nas izbacili iz ritma i tu zaostajemo za Dinamom. Ali, da bi okusio zadovoljstvo i ljepotu igranja Lige prvaka, moraš biti prvak Hrvatske. Znamo da u ovoj utakmici moramo biti pravi, iskoristili smo ove dane, uz treninge smo se i regenerirali i spremni smo za derbi - izjavio je Hajdukov trener.

Utakmica između Dinama i Hajduka igra se u nedjelju s početkom u 11 sati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MateCro 22.10.2021.

    Plave bluze uzimaju pun koš.

  • Uhljeb_ 22.10.2021.

    Nismu nasi u formi ali se nadam pobjedi

  • MatijaKezele 22.10.2021.

    Ovo su igrači na kojima se Hajduk treba gradit, a ne Dimantakhos i slični

Komentiraj...
Vidi sve komentare