To je to što me zanima!

Hajdukovi navijači isplatit će kaznu umjesto Stanka Jurića

Igrač Hajduka Stanko Jurić dobio je kaznu od 5 000 kuna zbog neprimjerenog skandiranja nakon utakmice protiv Rijeke, a kaznu su mu odlučili platiti Društva prijatelja Hajduka...
Vidi originalni članak

Stanko Jurić odigrao je izvanrednu utakmicu za Hajduk protiv Rijeke, a nakon utakmice je skinuo kopačke, popeo se na sjevernu tribinu gdje se nalazi Torcida i zapjevao, prema delegatu HNS-a, 'I purgera, i Riječana, i šakama i nogama'. HNS je ekspresno pokrenuo postupak protiv njega i kaznili su ga s 5 000 kuna zbog neprimjerenog skandiranja.

Veznjak bilih se ekspresno ispričao nakon utakmice i rekao da je pjevao 'Volim te Hajduče', no to nije pomoglo. Ali još jednom se pokazala istinitom ona pjesmica 'Kad se male ruke slože, sve se može sve se može'. Naime, navijači Hajduka o skupili su novce za Stanka Jurića i oni će platiti kaznu umjesto njega.

Na inicijativu DPH Köln, nekoliko DPH-ova je prikupilo novac i odlučili platiti kaznu umjesto svog ljubimca. 

DPH-ovi koji su sudjelovali: Osijek, Šibenik, Obrovac, Primošten, Metković. Lošinj, Imotski, Drniš, Baška Voda, Makarska, Cres, Rama(u osnivanju), Köln, Hannover, Berlin, Steyr/Linz, Jönköping, Dublin, New York.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Prikaze2010 30.04.2019.

    Tuđi čovik nikad neće znati

  • ante216 30.04.2019.

    Torcida svi zajedno nemaju tolko u dzepu.

  • zeljkog 29.04.2019.

    A sta kazu DPH, oli ce Staanko nastravit pivat i koliko dugo mogu placati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare