To je to što me zanima!

Hajduku prijeti kazna: Prazan Poljud zbog divljanja Torcide?

Poznavajući povijest Uefinih kazni Hajduku i igranju pred praznim tribinama, postoji vjerojatnost da Poljud ostane prazan u uzvratnoj utakmici premda je rasprodan
Vidi originalni članak

Lijepu utakmicu Evertona i Hajduka (2-0) u prvoj utakmici play-offa Europske lige zasjenio je incident u kojem su navijači Hajduka sjedalicama gađali zaštitare i domaće navijače. Scene su momentalno postale hit na društvenim mrežama jer se ovako nešto gotovo nikad ne viđa na engleskim stadionima.

Engleski mediji žestoko su udarili po navijačima, po Hajduku, a u cijeloj kavgi pojavila se informacija o mogućoj kazni. Poznavajući povijest Uefinih kazni Hajduku i igranju pred praznim tribinama, postoji vjerojatnost da Poljud ostane prazan u uzvratnoj utakmici premda je rasprodan uz rekordnu zaradu od šest milijuna kuna.

Ako se Uefa odluči za kaznu, izvjesno je da će i klub dobiti novčanu kaznu u visini nekoliko desetaka tisuća eura. Englezi navode da je pokrenut postupak protiv Hajduka, ali i Evertona kao organizatora.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • cro007 18.08.2017.

    pa i treba ih kaznit dobili su opomenu tako se voli svoj klub

  • marcro89 18.08.2017.

    sverceei karata na aparatima

  • ERICH HARTMANN 18.08.2017.

    englezi ko bubice doma, a na zrcu i novalji ponasanje im katastrofa... ako bude uzvrat na poljudu pred punim stadionom, vidjecete kakve ce svinjarije englezi raditi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare