To je to što me zanima!

Hajduku zbog bakljade Torcide 10.000 kn, Medić suspendiran

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević odredio je djelatniku Zagreba Robertu Mediću dvomjesečnu suspenziju, a Gabrijelu Bobanu kaznu od 4000 kuna...
Vidi originalni članak

Prvenstvena utakmica između Zagreba i Splita (1-2) u Kranjčevićevoj ulici prošli vikend dobila je i svoj disciplinski epilog. Sudac Krešimir Vlajčević kaznio je igrača Zagreba Gabrijela Bobana zbog "unošenja glave prema suparničkom igraču" Tomislavu Barbariću, zbog čega je već u osmoj minuti dobio izravan crveni karton, dodatnom novčanom kaznom od 4000 kuna.

Na istoj je utakmici pomoćni sudac Zobenica zbog vrijeđanja i prijetnji po završetku utakmice prijavio djelatnika Zagreba Roberta Medića, a Vlajčević mu je odredio dvomjesečnu zabranu obavljanja svih funkcija u nogometu.

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige opalio je po džepu i Rijeku i Hajduk zbog uporabe pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača. Zbog bakljade Armade u utakmici protiv Zadra na Kantridi Riječani će morati platiti 5000 kuna, a zbog Torcidinih baklji Hajduk je dobio 10.000 kuna kazne.

Dodatno je Vlajčević zbog kršenja članka 54. Disciplinskog pravilnika HNS-a (pet ili više opomena igrača na utakmici) kaznio Split i Hajduk s po 5000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Frane10 19.03.2015.

    naravno, opet Hajduk kriv

  • POTPEC 19.03.2015.

    Ovaj HNS samo živi od kažnjavanja, a suzbijanja nereda ništa. Jer kad nebi bilo nereda nebi bilo ni love za kazne.

  • GogySveznadar 19.03.2015.

    Ajde bar se nesto pocelo kaznjavati mada kazna od 5 - 10 tisuca zbog baklji i nije neka kazna.I dobro je netko rekao treba kaznjavati i huligane ali i redarsku sluzbu koja ocito neradi svoj posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare