To je to što me zanima!

Halilhodžić je najozbiljniji kandidat za klupu Dinama

Braća Mamić razgovarali su s Halilhodžićem, a on je iznio ideje i zahtjeve. Čini se kako bi Dinamo mogao dobiti trenera i prije utakmice s Gyorom
Vidi originalni članak

Vahid Halilhodžić figurira kao najozbiljnija opcija za novog trenera Dinama. Iako je Hristo Stoičkov svojim izjavama podignuo prašinu, čini se kako u Maksimiru imaju druge planove, a glavnu ulogu u tom scenariju trebao bi imati priznati bosanskohercegovački stručnjak. Halilhodžić je na odmoru u Promajni blizu Makarske, a brat Enver je za Sportske novosti izjavio kako su se čelnici 'modrih' s njim već sastali. Iznio je svoje zahtjeve i ideje, a odluka je na braći Mamić.
- Zoran i ja smo se sastali s Vahidom, razgovori su u tijeku - rekao je gazda Zdravko za SN.
Čini se kako bi Dinamo mogao dobiti trenera prije ključne europske utakmice s Gyorom. Halilhodžić je iznimno cijenjen u Francuskoj gdje je stvorio ime. Maleni Lille je doveo u Ligu prvaka, a s PSG-om je osvojio tamošnji Kup 2004. godine. Bio je izbornik Obale Bjelokosti od 2008., plasirao se na Svjetsko prvenstvo, no na ovogodišnjem Kupu nacija ispao je od Alžira u četvrtfinalu. Otpustio ga je praktički predsjednik države iako je u 27 utakmica, s Halilhodžićem na klupi, Obala Bjelokosti ostvarila 26 pobjeda i jedan jedini poraz.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Rombie 13.08.2010.

    Halihodžić je dobar samo uz maminja i njegove \"igrače\" i Mourinho bi bio nemoćan!

  • domagoj981 13.08.2010.

    ja bi njega za izbornika...pogledajte samo tu statistiku i iskustvo a pogledajte i od Bilića...nebo i zemlja! E moj Biliću takve rezultate trebaš imati da bi bio izbornik ovako zaslužuješ biti vodonoša! A ti \"šamar\" odi spavaj pored Hitlera. Jesi ti zaostao?! Ima li ikakve veze ime?! Znaš li ti uopće ko je Halilhodžić?! Kada budeš ostvario više od njega imaš pravo kritizirat ga. Ovako nit si mu otac nit ga hraniš nit si neko i nešta već običan gledaoc ka i ja i ima da poštuješ njegovo znanje,rezultate i uspjehe!

  • audrey 13.08.2010.

    @pravoglas,a znas sta bih ja uradila??? Ukinula tebi pravo glasa!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare