To je to što me zanima!

Halilhodžić junak: I Brazilci na tribinama su nam pljeskali...

Nakon 32 godine Alžir je konačno uspio nekoga pobijediti na SP-u. S izbornikom Halilhodžićem na klupi na milimetar su od drugog kruga. Protiv Rusije im treba bod
Vidi originalni članak

Alžirci u prethodna tri pokušaja nisu izborili drugi krug na Svjetskom prvenstvu. S izbornikom Vahidom Halilhodžićem na klupi na milimetar su od tog ostvarenja. Protiv Rusije im treba samo bod za prolazak.

- Rusija? Vidjet ćemo. Favoriti su, nema sumnje. Moramo biti hrabri i drski te biti spremni na patnju. Bit će teško, ali moguće je protiv Rusije ostvariti dobar rezultat - kaže Halilhodžić, kojeg slave u Alžiru nakon pobjede protiv Južne Koreje 4-2. Prvi put u povijesti neka afrička momčad zabila je četiri gola na utakmici svjetskog prvenstva.

- Proučio sam kako Koreja igra, bila je to taktička pobjeda - istaknuo je Vaha, koji je promijenio pet igrača u odnosu na utakmicu protiv Belgije. I Dinamovca Soudanija je ostavio na klupi za rezerve.

- Trebao sam svježe igrače. Igrače koji su spremni za osvetu nakon poraza protiv Belgije. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme. I Brazilci na tribinama su nam pljeskali. Očekujem da ćemo protiv Rusa biti još bolji - zaključio je Vaha Halilhodžić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mm2111 25.06.2014.

    Europski nogomet je otprdio........Bravo za Vahu.

  • Maldini3 24.06.2014.

    Vaha, medju 3 najveca strucnjaka sa balkana, budite sigurni, Dinamo mi je nekako najbolje izgledao pod njegovim vodstvom, a sto mi je jos draze nije htjeo da jede Mamiceva g*vna i otisao, pokazao da ima dostojanstva, naprijed Vaha!

  • strmi007 24.06.2014.

    zna Vaho šta radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare