To je to što me zanima!

Halilhodžić odlazi iz Obale Bjelokosti zbog 'Mornara'

Iz Nogometnog saveza Obale Bjelokosti potvrdili su da je izbornik njihove A-reprezentacije Vahid Halilhodžić (57) nadomak napuštanju momčadi
Vidi originalni članak

Halilhodžić ima ponudu engleskog Premierligaša Portsmoutha. Novi vlasnik Sulejman Al Fahim, koji bi klub u sljedećih nekoliko sati trebao i formalno preuzeti, nudi mu trogodišnji ugovor.
- Gospodin Halilhodžić obavijestio nas je o vrlo atraktivnoj ponudi koju je dobio iz Engleske - objavili su iz saveza.
S predstavnicima engleskog kluba, piše agencija AFP, Halilhodžić se susreo u utorak u Parizu. Nakon toga izvijestio je aktualne poslodavce, s kojima ima ugovor do 2010. godine, o vrlo primamljivoj ponudi.
Kako sada stvari stoje, negdašnji nogometaš Veleža i Nantesa, te trener Lillea, PSG-a, Trabzonspora, Al-Ittihada i sada Obale Bjelokosti, radije će se opredijeliti za Premiership no za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine. Bjelokošćanima jako dobro ide u kvalifikacijama: pobijedili su u svim trima prvim utakmicama svoje skupine.
Inače, Halilhodžić je, dok je bio trener PSG-a, iz momčadi izbacio Ronaldinha jer je bio previše razigran. Bio je to hrabar Vahidov potez, koji se i dan danas prepričava u nogometnom svijetu. Valjda to znaju igrači Portsmoutha, koji će na terenu morati biti discipliniraniji nego dosad.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare